Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
ladygadgets

Glaskunst by Karl Lagerfeld

Onderstaand artikel is geschreven door gastblogster Lotte.

De legendarische designer Karl Lagerfeld is van alle markten thuis. Hij is modeontwerper en fotograaf, maar daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen parfumlijn en tot ieders verbazing een eiland in Dubai ontworpen! De designer heeft niet voor niks de bijnaam ‘Kaiser Karl’. Zijn diversiteit liet hij ook zien door naast zijn werk voor Chanel in 2004 een collectie te maken voor H&M en zijn gezicht is je, dankzij zijn markante uitstraling, vast niet ontgaan in de nieuwste commercial van Volkswagen.

Het lijkt wel alsof alles wat uit Karl’s handen komt gegarandeerd een succes wordt. Al jaren ben ik een bewonderaar van deze man. Wat hij in al die jaren heeft bereikt is ongelofelijk en ik denk dat iedere mode-ontwerper stiekem jaloers is op de wijze waarop hij zijn unieke stijl heeft ontwikkelt en tentoonspreidt aan de wereld.

Dit voorjaar gaat de Duitse ontwerper weer een nieuwe uitdaging aan met het ontwerpen van glaskunst. De wereldberoemde designer gaat samenwerken met het Zweedse glasdesignmerk Orrefors.

Wat zal het resultaat zijn van deze nieuwe samenwerking? De collecties van Orrefors bestaan voornamelijk uit kunststukken, maar ook uit kandelaars, wijnglazen en vazen.

Helaas is de collectie, genaamd Orrefors by Karl Lagerfeld, nog helemaal top secret, maar misschien kunnen we binnenkort wel champagne drinken uit Karl’s glazen of ons interieur verfraaien met Karl’s glasobjecten. Ik fantaseer er in ieder geval al flink op los!

We hebben nog even geduld nodig, want de nieuwe lijn wordt pas in juni gelanceerd, maar houd de site van Orrefors goed in de gaten!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?