You are here: Home » Beauty » Limited Edition make-upproducten van CATRICE

Limited Edition make-upproducten van CATRICE

geschreven door Constance

Het lenteseizoen maakt binnenkort een einde aan de koude winter. De nieuwe Limited Edition “Enter Wonderland” by CATRICE komt eraan! In mei en juni te koop als Limited Edition bij Kruidvat.

De collectie bestaat uit een groot aantal producten:
Enter Wonderland by CATRICE – Absolute Eye Colour Duo: Gepigmenteerde oogschaduw wordt gecombineerd met een mysterieuze glanspoeder voor het mooiste smokey eye-effect. De stijlvolle combinatie is er in 3 kleurcombinaties: grasgroen, diepblauw en lavendel.

Enter Wonderland by CATRICE –  Eyeshadow Highlighter: Met de lichte highlighter kun je prachtige accenten creëren en elke oogschaduw omtoveren tot iets speciaals. Breng de highlighter met platina glans eenvoudigweg aan over je oogschaduw.

Enter Wonderland by CATRICE –  Eye Shadow Brush: De zachte haartjes met afgeronde uiteinden zorgen voor een perfecte applicatie van je oogschaduw en is ook ideaal voor het mengen en het creëren van een subtiele overgang van oogschaduwtinten.

Enter Wonderland by CATRICE – Metallic Liner: Een glanzende eyeliner is gemakkelijk en precies aan te brengen.

Enter Wonderland by CATRICE –  Lashes to Surprise: Een extravagante Lashes to Surprise met hun golvende vorm en speelse vlindertjes.

Enter Wonderland by CATRICE –  Sparkling Lipgloss: Deze combineert een krachtige kleur met subtiele intensiteit en een levendige glans.

Enter Wonderland by CATRICE – Highlighting Powder: De zachte, crèmige poedertextuur van de Highlighting Powder geeft niet alleen een mooie glans, je huid voelt meteen onweerstaanbaar zacht aan.

Enter Wonderland by CATRICE –  Ultimate Nail Laquer: Een intense kleur, perfecte glans en tot zeven dagen houdbaarheid met slechts één streek met het kwastje? Speciaal voor een glossy finish of met een metallic effect.

Enter Wonderland by CATRICE –  Tip Painter: De Wonderland Tip Painter heeft een extra fijn kwastje; ideaal voor het lakken van de nagelrandjes of voor het creëren van kunstwerkjes op de nagel, in een ultratrendy platina kleur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com