You are here: Home » Shoppen » De backpack is terug van weggeweest

De backpack is terug van weggeweest

geschreven door Constance

In de jaren 90 was de backpack (ofwel rugzak) helemaal je-van- het, en dat is ie bij een aantal dames ook gebleven. (Denk aan leren rugzakjes die o-zo-makkelijk en praktisch zijn op de fiets, tijdens het boodschappen doen en als je je kinderen naar school moet brengen.)

Maar tijdens diverse catwalkshows voorjaar/zomer 2011 (oa. Gucci) liepen de modellen met een rugzak en ook verschillende Amerikaanse actrices (Rachel Bilson en Ashley Olsen) zijn al gesignaleerd met een rugtas. (Wat is trouwens het verschil tussen een rugzak en een rugzak???) Dus wil je de trend voor zijn, draag dan de backpack over je schouder of laag op je rug (in dat laatste geval moet je hem niet te vol doen, want anders krijg je weer rugklachten).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com