Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen
  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak
  • Test; Thule Crossover trolley Test; Thule Crossover trolley
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
  • Thule introduceert nieuwe rugzakken Thule introduceert nieuwe rugzakken
shoppen

De backpack is terug van weggeweest

In de jaren 90 was de backpack (ofwel rugzak) helemaal je-van- het, en dat is ie bij een aantal dames ook gebleven. (Denk aan leren rugzakjes die o-zo-makkelijk en praktisch zijn op de fiets, tijdens het boodschappen doen en als je je kinderen naar school moet brengen.)

Maar tijdens diverse catwalkshows voorjaar/zomer 2011 (oa. Gucci) liepen de modellen met een rugzak en ook verschillende Amerikaanse actrices (Rachel Bilson en Ashley Olsen) zijn al gesignaleerd met een rugtas. (Wat is trouwens het verschil tussen een rugzak en een rugzak???) Dus wil je de trend voor zijn, draag dan de backpack over je schouder of laag op je rug (in dat laatste geval moet je hem niet te vol doen, want anders krijg je weer rugklachten).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?