You are here: Home » Beauty » Test: Kiehl’s huidverzorgingsproducten

Test: Kiehl’s huidverzorgingsproducten

geschreven door Constance

Begin deze maand ben ik aanwezig geweest bij de uitreiking van de limited edition Crème de Corps Holiday Edition en Testman & ik hebben ook een aantal huidverzorgingsproducten mee naar huis gekregen om deze te testen. En wat hebben we getest de afgelopen weken?

Testman is aan de slag gegaan met de Ultimate Brushless Shave Cream (scheercrème), Face Fuel Age Combat (gezichtsgel) en de Cross Terrain 24 Hour Strong Dry Stick (deodorant). De scheercrème (zit in een tube) zorgt er niet alleen voor dat de haartjes gemakkelijk verwijdert worden, maar je gezicht wordt ook gelijk verzorgd en je hebt maar een heel klein beetje nodig. De gezichtsgel (in een hygiënische pompflacon) geeft verzorging aan alle huidtypes maar is speciaal geschikt om de huidveroudering tegen te gaan. De huid wordt steviger, fijne lijntjes verdwijnen en je huid gaat er stralender uitzien en voelt lekker licht en luchtig aan. Tenslotte geeft de deodorantstick 24 uur lang bescherming tegen (overmatige) transpiratie. De deo heeft van zichzelf een lekkere geur en geeft een extra bescherming bijv. tijdens het sporten en Testman blijft de hele dag lekker fris ruiken.

Ikzelf heb 2 verschillende verzorgingslijnen getest: uit de ‘Ultra’ serie (deze is speciaal voor de vochtarme huid) de Facial Cleanser, de  Facial Toner en de Facial Cream. Aangezien bij mij ook de veroudering moet worden tegengegaan heb ik uit de Dermatologists Solutions-serie een pompflacon Powerfull-Strength-Line-Reducing Concentrate gekregen. De Ultra Facial Cream is een wat dikke, volle crème, en is daardoor perfect geschikt voor koude dagen en waarbij je last hebt van temperatuurswisselingen door de verwarming die overal binnen aanstaat. (Dus uitstekend voor het winterseizoen.) De Facial Cleanser reinigt je gezicht grondig en daarna gebruik je de Facial Toner. (Dit is een lotion die je huid voorbereidt op bijv. de Facial Cream.) Om de fijne rimpels, lijntjes en kraaienpootjes tegen te gaan, is mij aangeraden om ook de Powerfull-Strenght-Line-Reducing Concentrate te gebruiken (2x-daags) en in dit product zit oa. Vitamine C en dat gaat de huidveroudering tegen. Nadat je het concentraat hebt opgedaan wordt je huid een beetje warm.

Wat is er verder bijzonder aan Kiehl’s? De producten worden niet op dieren getest, de verpakkingen zijn recyclebaar en alle crèmes zitten in een pompflacon, dus niet in een pot. De reden hiervoor is dat Kiehl’s met heel weinig conserveermiddelen en met veel natuurlijke producten werkt en als je dan met je vinger door een pot crème gaat is de kans op bederf heel groot en met een pompflacon loop je dit risico een stuk minder.

Mocht je trouwens niet in de buurt van Amsterdam wonen, maar wel de Kiehl’s producten willen kopen dan kan je contact opnemen met de winkel in Amsterdam en zij zorgen ervoor dat alles wat wilt jouw kant opkomt.  Dus niet alleen lekkere producten maar ook nog eens een prima service!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com