You are here: Home » Beauty gadgets » Gadget Test: Philips Sonicare Flexcare+ elektrische tandenborstel

Gadget Test: Philips Sonicare Flexcare+ elektrische tandenborstel

geschreven door Constance

Ik heb 2 weken geleden de allernieuwste elektrische tandenborstel van Philips mee naar huis gekregen voor een test. En zoals jullie eerder hebben kunnen lezen zat hier ook een bezoekje aan de Tandartspraktijk Koninginneweg in Amsterdam bij. (Het 1e artikel kan je nalezen.)

Philips garandeert dat je binnen 14 dagen een gezonder tandvlees hebt en dat ook alle plaque is verwijderd dus bewapend met de resultaten van mijn 1e bezoekje zou ik gisteren zijn terug gegaan naar de Tandartspraktijk Koninginneweg. Maar er kwam iets tussen: Testman is gisteren met de vouwfiets gevallen en oa. zijn pols gebroken dus moest ik al mijn afspraken afzeggen, waaronder die bij de tandarts. Toch heb ik zelf absoluut het idee dat mijn tandvlees al gezonder is en dat ook de plaque heel goed wordt verwijderd door de tandenborstel.

Natuurlijk willen jullie ook weten hoe de Sonicare Flexcare+ verder poetst. Er zitten standaard 2 borstels bij de tandenborstel en zowel Testman als ikzelf geven de voorkeur aan de kleine borstel, want deze komt net even iets makkelijker achterin je mond. Normaal gesproken poetste ik mijn tanden altijd 2 minuten, maar met de GumCare stand poets je 3 minuten en dat is natuurlijk altijd beter. (Eigenlijk moet je 4 minuten poetsen, maar dat vind ik net even iets te lang.) Testman moest van mij ook aan de slag met de Flexcare+ en toen ik deze week aan hem vroeg: ‘welke tandenborstel vind jij nu beter, onze oude of die van Philips?’, was zijn antwoord: ‘de Philips, want die geeft zo’n lekker schoon gevoel!’ En dat ben ik absoluut met hem eens, je tanden voelen echt super schoon. En 2 weken geleden schreef ik nog dat ik zo moest wennen aan het gekietel van de borstel aan je gehemelte, dat is een kwestie van wennen want ik voel het bijna niet meer.

Toevallig waren er een paar mensen in mijn omgeving die een nieuwe elektrische tandenborstel wilden aanschaffen en hebben mijn mening gevraagd en ik heb ze, en ik had niet verwacht dat de ene tandenborstel zoveel kon verschillen van de andere, het advies gegeven om de Philips Sonicare Flexcare te kopen. Nu heeft mijn model, als extra gadget, ook nog de UV-reiniger erbij waarbij de borstels extra hygienisch schoon blijven. Misschien vind je dit een overbodige luxe, maar een schone borstel zorgt er wel voor dat bacteriën geen kans krijgen om zich te vermenigvuldigen en dit komt je mondverzorging ten goede.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com