Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Bijzondere opbergproducten voor kinderen

Als je kinderen hebt weet dat ze heel veel rommel maken en elke dag lijkt het weer alsof in je huis een bom is ontploft. Maar waar laat je al dat speelgoed en wel zo dat jez huis er toch een beetje leuk, gezellig en netjes uitziet?

De Rosehip Company heeft iets heel nieuws bedacht: een mooie design dekenkist, ‘Just pop it in the oak box’, die in elke woonkamer perfect staat maar als je hem opent zie je een speelse opbergruimte voor de kinderen en ze kunnen tekenen op het krijtbord aan de binnenkant van de losse deksel.  De box is verkrijgbaar in verschillende kleuren aan de buitenkant en prints voor de binnenkant en ook zitten er 4 opbergvakken in waardoor je kind alles gemakkelijk kan terugvinden.

Ook zijn er nog leuke accessoires te koop, zoals ‘My little knapsack’ die precies past in de ‘Just pop it in the oak box’ en door het lange koort kan je de zak heel makkelijk over de grond slepen om al het speelgoed in te doen. Of wat dacht je van ‘Anne on a mission’ want dit is een handige opberger speciaal voor in de box en deze tas past weer perfect bij ‘Sweet place to snooze’ het bijpassende boxkleed. En deze 3 producten zijn gemaakt van biologisch katoen.

Natuurlijk zijn het ook perfecte kraamcadeau’s voor je zwangere zus, dochter of vriendin.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?