Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset
  • Hanglampen voor boven de eettafel Hanglampen voor boven de eettafel
  • Test; Olixar enCharge oplader Test; Olixar enCharge oplader
  • hue: het nieuwe speeltje van Philips hue: het nieuwe speeltje van Philips
  • LED it shine! LED it shine!
  • Test; Innr LED verlichtingsset Test; Innr LED verlichtingsset
ladygadgets

VANMOOF damesfiets

Eindelijk is ze er dan, het damesmodel van VANMOOF en ze heet No.6.

VANMOOF No. 6 lijkt natuurlijk op haar 2 broertjes alleen is een bepaald gedeelte van het frame korter waardoor je heel gemakkelijk in een rok of jurk op en af kan stappen. Natuurlijk heeft No. 6 het roestvrijstalen frame met de LED lampjes die ingebouwd zijn in de buizen. Je kunt de verlichting opladen dmv. zonlicht maar ook door de micro SD-kabel van je mobieltje. Verder is is ze superlicht in gewicht en heeft ze een terugtraprem. De dikke Schwalbe banden zorgen voor een stoer uiterlijk en het leren zadel geeft de VANMOOF No. 6 een stylish tintje en speciaal voor het damesmodel heeft het frame kleur gekregen, er zitten nl. rode accenten op. De No. 6 is er met (3) of zonder versnelling.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?