Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan
  • Test; Gladskin Skin Irritation gel Test; Gladskin Skin Irritation gel
  • Baardtrimmer BaByliss for men Baardtrimmer BaByliss for men
  • Philips introduceert de Click & Style; een drie-in-een scheerapparaat Philips introduceert de Click & Style; een drie-in-een scheerapparaat
  • Scheermesjes gaan langer mee Scheermesjes gaan langer mee
  • Gadget Test: Philips StyleShaver Gadget Test: Philips StyleShaver
ladygadgets

Sinterklaas tip: de Ladyshape

Nog geen cadeau voor Sinterklaas? Volgens de Sint een goede greep, een scheersjabloon van Ladyshape! Over twee weken staan Sint en Piet alweer voor de deur. Heb jij wegens tijdsgebrek nog geen cadeau voor je (beste) vriendin gekocht? En moet je ook nog een gedicht schrijven?

Geen paniek, want dit jaar krijg je hulp van Ladyshape! De schaamhaarsjablonen (oftewel Intimate Shaping Tools) van Ladyshape zijn namelijk gegarandeerd een uniek cadeau voor jouw vriendin. Ja, je hebt het goed gelezen, schaamhaarsjablonen.. Vrouwen kunnen zich namelijk met behulp van dit product eindelijk ook thuis een nette schaamstreek aanmeten.

Om je nog meer moeite te besparen heeft Ladyshape alvast twee passende gedichten voor je geschreven. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de Intimate Shaping Tool bestellen op www.ladyshape.com. Je kunt kiezen uit het dunne streepje (Brazilian, € 9.95) of het driehoekje (Triangle, €12,95). Snel doen, want over twee weken is al Sinterklaas! De lange versie van het gedicht is te downloaden op de Ladyshape website.

Ieder jaar loopt Sint te denken,
Wat hij jou zou kunnen schenken.
Dit jaar is het goed gelukt,
Want er is een nieuw product.

’t Was op  radio en TV,
Het leek Sint een pracht-idee.
Het werkt makkelijk en snel,
Zorgt voor een perfect model.

‘Voel je sexy en verzorgd!’
Dat is waar dit cadeau voor zorgt.
Als idee is het enorm:
Scheer je hiermee maar in vorm.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?