You are here: Home » Eten & koken » Test: Italiaans Trattoria Giulia

Test: Italiaans Trattoria Giulia

geschreven door Constance

Ong. 2 weken geleden werden ze bij mij afgeleverd, 2 verschillende Italiaanse Trattoria Diners, incl. 2 flessen huiswijn (een lekkere Chianti).

Nu is Testman absoluut geen fan van kant-en-klaar maaltijden (ligt dat aan het feit dat ik goed zou kunnen koken of omdat ie kant-en-klaar echt niet te eten vindt?) en had daarom ook zijn twijfels over de Trattoria Diners. Ik was een stuk optimistischer, zeker na het openen van de zak, want ik zag ‘echte’ cherrytomaatjes en stukjes courgettes. (De foto’s zijn van de Fettucine met Kipfilet.)

Je moet de inhoud van de zak absoluut niet laten ontdooien of in de magnetron doen, maar gewoon alles in een (diepe) hapjespan en roeren maar. Na ong. 9 minuten staat er een pastamaaltijd voor 2 personen klaar. Ik vond het erg lekker ruiken en dat moest Testman beamen. We vonden de porties niet erg heel erg groot, dus bij 2 grote eters heb je 2 zakken nodig of je moet er een lekkere salade bijgeven en een stuk brood (zeker omdat je nl. saus overhoudt en dan kan je met het brood je bord leegmaken). Nogmaals Testman had er weinig fedusie in maar hij werd bij elke hap enthousiaster en vond het een erg smakelijke kant-en-klaar maaltijd.

Bevroren uit de zak

Je maaltijd is klaar, na 9 minuten

Zijn (en mijn) conclusie is dan ook: zelfgemaakt is altijd lekkerder, maar dat is geen eerlijk vergelijk. Maar van de kant-en-klaar maaltijden steken de Trattoria Giulia maaltijden er absoluut bovenuit, dus ideaal als je weinig tijd hebt of niet zo’n pastaprins/prinses bent. Dus als je toch een kant-en-klaar maaltijd koopt, koop dan de Trattoria Giulia maaltijden.

(Ook Karin, collega-schrijfster van koken.blogo.nl, heeft de Trattoria Giulia maaltijden gegeten en hier kun je haar testrapport lezen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com