Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Italiaanse scooters Italiaanse scooters
  • Gadget Test: Elektrische Scooter eeeeFUN Gadget Test: Elektrische Scooter eeeeFUN
  • Mister Chi scooter Mister Chi scooter
ladygadgets

Een hippe helm

Als je je verplaatst op een scooter of brommer (of motor) weet je dat je een helm moet dragen, maar die zijn vaak saai en suf.

Maar de redding is nabij, nl. met Love Helmets. Je kunt bij Love Helmets je helm naar je eigen smaak versieren. Je kunt variƫren met de covershells (75 verschillende kleuren en motieven) en het bijpassende nekbandje en binnenkant en ook kan je kiezen voor een los vizier. De helm is er in 2 maten omdat er gebruik wordt gemaakt van een nieuw soort schuim en dit is ook gelijk wasbaar. Dus is er altijd de perfecte combinatie mogelijk die precies past bij jouw scooter of brommer.