Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
wonen

Blij dat ik brei!

Ooit heb ik het gekund! Insteken, omslaan, doorhalen en af laten gaan……breien. En het is weer terug van weggeweest. Zoals bij iedere revival komt deze ‘uitgebreider’ terug dan de originele. Want breien doen we anno 2010 niet alleen maar om kleding te produceren. Het komt terug in de inrichting van ons huis.

Wol heeft de aandacht en brengt een zachte en warme sfeer in huis. Je vindt het terug in poefen, vloerkleden, manden, flessenhulzen en nog veel meer. Designmerken en jonge ontwerpers storten zich op wol.

En wat valt mij nu op. Vele bedrijven springen in op deze trend en zorgen voor rumoer op de vloer door festiviteiten omtrent breien te organiseren. Ze willen de consument weer aan het breiwerk. Zo is november de wolmaand bij de Toonkamer (Center for Interior Design) te Utrecht. Dit inspiratiecentrum bij de Pastoe fabriek pakt het breed aan met presentaties van ontwerpers zoals Christien Meindertsma en Edward van Vliet, maar ook met workshops breien. Leren breien kan je ook bij Nijhof te Baarn. Op 11 en 12 december geeft Hoooked Zpagetti een gratis workshop.

Cecile van der Ven, InterieurTipgever Utrecht zuid e.o.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?