You are here: Home » Eten & koken » Test: Echt Italiaans Trattoria diner

Test: Echt Italiaans Trattoria diner

geschreven door Constance

Voor Italianen is eten al generaties lang de essentie van het leven en staat de pure smaak centraal in de keuken. Nederlanders zijn dol op Italië en Italiaans eten, en het blijkt dat ook 1 op de 3 Nederlanders op zoek is naar authentieke smaken, want alleen een Italiaans recept is tegenwoordig niet voldoende meer.

In kant-en-klaar maaltijden was er nog geen authentiek Italiaans aanbod, maar daar komt nu verandering in want met Trattoria Giulia diner voor 2 is het heel eenvoudig de smaak van een Italiaanse Trattoria in huis te halen. Alle diners worden in Italië klaargemaakt met originele Italiaanse ingrediënten, op een Italiaanse Agriturismo, dus echt bijzonder voor kant-en-klaar maaltijden. Trattoria Giulia diner voor 2 wordt geheel bereid in Italië met alleen natuurlijke, Italiaanse ingrediënten en dit is absoluut niet het geval bij de meeste andere Italiaanse maaltijden in de supermarkt want die worden vaak gewoon in Nederland gemaakt. En dat terwijl juist het land van herkomst een grote invloed heeft op de smaak en steeds meer mensen proeven dit verschil en kiezen voor de échte Italiaanse smaak.

Door een zorgvuldige selectie van durum tarwe en een speciale bereidingswijze, lukt het Trattoria Giulia als enige om de pasta ook echt al dente (beetgaar) te houden. Daarom mag je Trattoria Giulia diner voor 2 niet in de magnetron bereiden, maar (10 minuten) in de hapjespan. Al dente pasta, zongerijpte groenten, malse kipfilet en bekende kaas als de Parmigiano Reggiano geven Trattoria Giulia diners die echte Italiaanse smaak. Er zijn 4 verschillende diners.

Peter de Kruif, oprichter van Trattoria Giulia, wil de smaak van een Italiaanse Trattoria bij Nederlanders thuis brengen. Peter woont in Toscane en reist door heel Italië op zoek naar de lekkerste ingrediënten. Deze laat hij vervolgens door gepassioneerde Italianen bereiden tot heerlijke pasta diners. En je kunt  zelfs logeren bij Agriturismo Giulia, en je hebt de keuze uit een 2-persoonskamer of een appartement.

En shoppen.blogo.nl zou shoppen.blogo.nl niet zijn als ik deze maaltijden niet zou testen, daarom heb ik 2 verschillende smaken van Trattoria Giulia (incl. 2 flessen met de huiswijn, een heerlijke Chianti) afgeleverd gekregen. Ik ga de Fettucini met kipfilet, gegrilde champignons en zongedroogde tomaatjes in een saus van witte wijn en de Linguine met garnalen, gegrilde courgettes en paprika in een saus van knoflook en witte wijn eens uitproberen, dus wordt vervolgd…………

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com