You are here: Home » Huis & Tuin » Nespresso presenteert speciale wintersmaken

Nespresso presenteert speciale wintersmaken

geschreven door Constance

De Nespresso Grand Cru Livanto wordt ieder jaar speciaal voor de feestdagen verrijkt met natuurlijke aroma’s die perfect passen bij winterse dagen.

Dit jaar heeft Nespresso ervoor gekozen om de favorieten van de Nespresso Clubleden van de afgelopen jaren terug te laten komen. De smaken Vanille, Amandel en Karamel zijn er weer om de feestdagen te verwarmen. Deze bijzondere Nespresso smaken vormen een reis door de wereld van de smaak van koffie. Vanaf 29 november zijn de Nespresso Variations 2010 verkrijgbaar bij de Nespresso verkooppunten.

Speciaal voor het 5-jarig jubileum van Nespresso is gekozen om de 3 favoriete smaken ’tot nu toe’ opnieuw uit te brengen: Vanille (uit 2006), Amandel (uit 2007) en Karamel (uit 2008). De Livanto koffie krijgt een subtiele smaak dmv. natuurlijke aroma’s:
·         Vanille: De smaak van natuurlijke vanille wordt gecombineerd met een prettige zoete en tegelijkertijd crèmige caramelsmaak. In de mond voelt deze zacht aan.
·         Amandel: De milde, licht geroosterde toets van amandel accentueert de ronde smaak van de Grand Cru Livanto. Deze melange smelt in de mond en roept associaties op met zachte Amaretti koekjes.
·         Karamel: De zoete, vanilleachtige smaak van goudbruin karamel verzacht de geroosterde accenten van de Livanto variëteit. Een subtiel en smaakvol huwelijk dat de zachtheid van toffee onthult.

Deze 3 koffiesoorten zijn een feestelijke aanvulling op de 16 vaste Grand Crus die gedurende het hele jaar verkrijgbaar zijn bij Nespresso: 3 Pure Origin, 7 Espresso Blends, 3 Lungo’s en 3 Cafeïnevrij. Opnieuw heeft Nespresso voor deze zinnenprikkelende smaken opvallende capsules en verpakkingen ontworpen. Je herkent de Variations 2010 aan de kleuren, passend bij de smaak in de capsule.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com