Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture
  • Crocs regenlaars Crocs regenlaars
  • Senz° paraplu fietshouder Senz° paraplu fietshouder
  • Olaz lanceert CC cream Olaz lanceert CC cream
  • Handige zomerapps Handige zomerapps
  • Trendy regenkleding Trendy regenkleding
ladygadgets

Kartell Laarzen

Het Italiaanse designmerk Kartell, Philippe Starck heeft een aantal van zijn ontwerpen bij hen ondergebracht, heeft voor regenachtige novemberdagen nu ook een paar rubberlaarzen in de collectie opgenomen.

Laars Sofia is een regenlaars met een kek, klein, sleehakje en ze zijn gemaakt van zachte kunststof die 100% recyclebaar is. Verder is het materiaal superzacht en daardoor prima geschikt voor een lange boswandeling maar ook tijdens een shoppingtrip, in de regen, zie je er super chic uit en heb je droge voeten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?