You are here: Home » Gadget test » Gadget test: Herbruikbare Espresso cups

Gadget test: Herbruikbare Espresso cups

geschreven door Constance

Testman en ik hebben 2 espressomachine’s gehad: een Nespresso en een Ranchilio. Helaas heeft de Ranchilio espressomachine het vorige week begeven en zijn we weer terug gegaan naar de Nespresso cups. Maar we hebben 1 klein probleempje: Testman is niet zo heel enthousiast over de Nespresso smaken, hij ‘mist’ zijn eigen koffie. (We drinken altijd de sterkste Nespresso variant maar toch……) Terwijl ikzelf wel een fan ben van de smaken van Nespresso.

Daarom ben ik gaan zoeken naar hervulbare Nespresso cups, zodat je je ‘eigen’ koffie kunt gebruiken in het Nespresso apparaat. En ja hoor, ik heb een alternatief gevonden, nl. de Coffee Duck Espresso cups. Deze cups zijn te vullen met elke gemalen koffiesoort en 1 cup gaat ong. 80 kopjes koffie. (Elke bestelling bevat 3 cups, dus goed voor ong. 240 kopjes koffie.) Je kunt het cupje ook gewoon in de vaatwasser doen. Wel moet je ervoor zorgen dat de koffie een fijne maling hebben en dan krijg je ook een mooie crèmelaag.

Ik krijg een setje toegestuurd en ga dus uitgebreid testen, dus binnenkort lees je meer over de CoffeeDuck Espresso Cups.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=76bycnYpSZI&feature=player_embedded#![/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com