Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
  • IKEA zoekt interieur ontwerper via Pinterest IKEA zoekt interieur ontwerper via Pinterest
wonen

Woonwinkel of webshop?

 

Als stylist en Interieur Tipgever, krijg ik tijdens mijn interieuradviezen vaak de vraag:         ”Waar kan ik bijzondere woonaccessoires krijgen Wil?” …..maar dan heb ik het wel over hippe en moderne accessoires, zoals kussens, vazen, schalen etc.

Daar liep ik vaak over na te denken, overal zie je praktisch hetzelfde (landelijke) en als je dan net iets anders wil,  bijvoorbeeld strakker, moderner, minder landelijk, dan moet je wel goed zoeken. Zeker als je het ook nog betaalbaar wilt houden.

Langzaam maar zeker begint er bij mij iets te borrelen en een idee is geboren! Waarom begin ik zelf geen winkel of een webshop met allerlei leuke strakke, anders dan andere,  hebbedingen als woonaccessoires!

Nu wel even goed nadenken, wat is wijsheid? Eerst maar eens de voor- en nadelen op een rijtje gaan zetten. Nadeel van een winkel: vaste openingstijden, goede locatie= duur/ vast huurcontract, minder flexibel in tijd….

De voordelen van een webshop krijgen de overhand, want flexibele uren zijn erg belangrijk als je het geven van de interieuradviezen niet wilt missen! Na nog eens kijken naar de plussen en minnen wordt de knoop doorgehakt en valt het besluit: het wordt een WEBSHOP!

Maar hoe gaat die eruit zien, welke stijl, uitstraling en wat ga ik erop zetten? Genoeg vragen en ideeen! Meer hierover in mijn volgende blog!

Wil Pul, InterieurTipgever Haarlem en omgeving

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?