You are here: Home » Accessoires » HEMA Ontwerpwedstrijd

HEMA Ontwerpwedstrijd

geschreven door Constance

Elk jaar schrijft HEMA weer hun ontwerpwedstrijd uit en elk jaar komen hier echte ‘klassiekers’ uit, zoals fluitketel Le Lapin, het taartplateau Tast-toe en de regenjas Elke Dag Weer.

Dit jaar was het thema “Erop Uit” en er zijn 2 winnaars gekozen (eentje door de vakjury en eentje door de publieksjury). De vakjury heeft de Vrachtpatser gekozen. Dit is een stellage die je op je achterdrager van je fiets kunt plaatsen en waar 2 kratten of grote boodschappentassen op bevestigd kunnen worden dmv. een spin. De publieksjury is unaniem voor de HEMAnd gegaan, fietsmand voor op je bagagedrager, gemaakt van twee oude HEMA-winkelmandjes. En er passen zelfs hoge flessen in en een speciale hoes in verschillende dessins maak je je eigen mand. Helaas moet je nog wel even geduld hebben voor het kopen van deze 2 handige fietsaccessoires want vanaf volgend jaar zomer liggen ze pas in de HEMA winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com