Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Apps voor het Suntoo Ambit horloge Apps voor het Suntoo Ambit horloge
  • Design vogelhuis van Klaas Kuiken Design vogelhuis van Klaas Kuiken
  • Bijzondere hoesjes voor iPhone 4 Bijzondere hoesjes voor iPhone 4
  • Philips Senseo is 10 jaar oud Philips Senseo is 10 jaar oud
  • Zomoy laptoptassen Zomoy laptoptassen
ladygadgets

HEMA Ontwerpwedstrijd

Elk jaar schrijft HEMA weer hun ontwerpwedstrijd uit en elk jaar komen hier echte ‘klassiekers’ uit, zoals fluitketel Le Lapin, het taartplateau Tast-toe en de regenjas Elke Dag Weer.

Dit jaar was het thema “Erop Uit” en er zijn 2 winnaars gekozen (eentje door de vakjury en eentje door de publieksjury). De vakjury heeft de Vrachtpatser gekozen. Dit is een stellage die je op je achterdrager van je fiets kunt plaatsen en waar 2 kratten of grote boodschappentassen op bevestigd kunnen worden dmv. een spin. De publieksjury is unaniem voor de HEMAnd gegaan, fietsmand voor op je bagagedrager, gemaakt van twee oude HEMA-winkelmandjes. En er passen zelfs hoge flessen in en een speciale hoes in verschillende dessins maak je je eigen mand. Helaas moet je nog wel even geduld hebben voor het kopen van deze 2 handige fietsaccessoires want vanaf volgend jaar zomer liggen ze pas in de HEMA winkels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?