Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
wonen

Morgen, 9 oktober, open huis.

Morgen is het landelijke NVM kijkdag. Woningzoekers kunnen ongedwongen, zonder afspraak een kijkje nemen in uw te koop staande huis. Potentiële kopers rijden door hun geliefde wijk, de wijk waar zij serieus op zoek naar een woning zijn. De drempel om even naar binnen te gaan is laag. Maar tegelijkertijd is de drempel zó laag dat voorbijrijden een evenzo serieuze optie is. Waarom vraagt de ene verkoper zich af of het zinvol is om een kijker, die niet eens de moeite neemt om een bezichtigingafspraak via de verkopende makelaar te maken, zelf rond te gaan leiden? Waarom doet de andere verkoper wel mee? Hoe laag moet de drempel eigenlijk zijn? Wie weet hoeveel nieuwsgierigen er morgen rondrijden in buurten die financieel absoluut onbereikbaar zijn? Gewoon als dagje uit…

Hopelijk spreken de foto’s van uw te koop staande woning op Funda enkel gegadigden aan mét kooplust, en een toerijkende portemonnee. Daar is het wachten op…

Ondertussen kunt u als verkoper een kijkje in eigen keuken nemen, door uw eigen verkoopfoto’s eens onder de loep te nemen. Zijn deze beelden prikkelend, overtuigend en wervend? Wat stralen ze uit? En onderschrijven ze de vraagprijs? Die vraagprijs schept, net als de tekst, immers bepaalde verwachtingen. Want als er één foto tussen zit die dit ideaalbeeld verstoort, dan staat uw huis misschien niet op de lijst van de serieuze kijker. En rijdt deze stilletjes voorbij…

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?