You are here: Home » Beauty » Modeshow en high-tea

Modeshow en high-tea

geschreven door Constance

Op zondag 24 oktober as. organiseert Designers-United.com het mode-evenement “Autumn Blues” in samenwerking met Art hotel STROOM en Rob Peetoom Hair + Make-Up.
Autumn Blues is een mode & lifestyle evenement waarbij de nieuwe herfst/winter collectie 2010 van Designers-United.com zal worden geshowd tijdens een exclusieve high-tea in hotel STROOM.

Voor de modeshow zal er een presentatie worden gegeven over de nieuwe trends op het gebied van fashion, haar & make-up door Elsevier Stijl. Tijdens een heerlijke zondagse high-tea vindt de modeshow plaatst en zal er een luxe loterij worden georganiseerd waarbij er gedurende de middag geweldige prijzen worden verloot. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe overnachting in Antwerpen of een shoptegoed van 200 euro bij Designers-United.com?
Na inspiratie te hebben opgedaan tijdens de modeshow en de verloting van verschillende luxe prijzen worden de dames na de high-tea uitgenodigd voor een exlusieve VIP-SHOPPING waarbij er gelijk kan worden geshopt met 15% korting op één artikel naar keuze. Een leuke aktie voor bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe winterjas of een paar nieuwe laarsen voor het nieuwe herfst/winter seizoen! En om de genodigden een echt „verwen-gevoel‟ te geven zullen de gasten worden voorzien van gratis haar en make-up advies door het Rotterdamse team van Rob Peetoom hair + Make-Up en ontvangt elke gast aan het einde van de middag een goed gevulde goodiebag! Maar je moet wel van te voren reserveren want vol = vol!

Hoe ziet de middag eruit?:
13:45 Deuren open
14:00 Opening vd. Fashion ParTea
14:15 High Tea
14:30 Presentatie herfst/winter trends by Elsevier – Stijl
15:00 Modeshow
15:30 Lotterij
16:00 VIP Shopping & Haar + Make-Up demonstraties door Rob Peetoom.
18:00 Einde
Prijs: 15 euro per persoon en je kunt reserveren via: info@designers-united.com/010-4838636

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com