You are here: Home » Accessoires » Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGrid

Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGrid

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik het allernieuwste product van Duracell getest, de Duracell myGrid oplaadmat. (Je kunt de review nalezen.)

Deze maand komt de Duracell myGrid ook in de winkel te liggen, maar speciaal voor de luisteraars van Radio 10 Gold mag ik, namens Duracell, er elke dag eentje weggeven! Luister daarom deze week tussen 09.00 & 10.00 uur naar Radio 10 Gold en wie weet win je een myGrid.

De Duracell myGrid is een mat waarop je je mobiele telefoon/smartphone of mp-3 speler kunt leggen en dan wordt ie automatisch opgeladen, maw. je hebt geen aparte oplader meer nodig. Want al die opladers zijn toch wel een bron van ergenis. Er kunnen op de myGrid max. 4 apparaten tegelijk worden opgeladen en dit kan dmv. de Power Sleeve die je om je telefoon of mp-3 speler moet doen of dmv. Power Clip dat je in de opladeraansluiting steekt. Als er bijv. water op de myGrid valt of je legt je sleutels op de mat dan schakelt de myGrid zichzelf gelijk uit.

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Constance 4 oktober 2010 - 20:46

Vandaag is de 1e winnares van de myGrid bekend gemaakt op Radio 10 Gold.

Reageer
Constance 4 oktober 2010 - 20:46

Vandaag is de 1e winnares van de myGrid bekend gemaakt op Radio 10 Gold.

Reageer
Hot News As It Happens » duracell mygrid review 12 oktober 2010 - 17:48

[…] Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGrid – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGridLadygadgets.blogo.nl (Blog)Een tijdje geleden heb ik het allernieuwste product van Duracell getest, de Duracell myGrid oplaadmat. (Je kunt de review nalezen. … Youtube – YouTube Videos matching query: duracell mygrid review Oct 03, 2010 7:00pm […]

Reageer
Hot News As It Happens » duracell mygrid review 12 oktober 2010 - 17:48

[…] Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGrid – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGridLadygadgets.blogo.nl (Blog)Een tijdje geleden heb ik het allernieuwste product van Duracell getest, de Duracell myGrid oplaadmat. (Je kunt de review nalezen. … Youtube – YouTube Videos matching query: duracell mygrid review Oct 03, 2010 7:00pm […]

Reageer
Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGrid – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) – 3702th Edition | Kick Game Penalty - Hot Game Trends 24 oktober 2010 - 21:35

[…] Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGridLadygadgets.blogo.nl (Blog)Een tijdje geleden heb ik het allernieuwste product van Duracell getest, de Duracell myGrid oplaadmat. (Je kunt de review nalezen. … […]

Reageer
Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGrid – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) – 3702th Edition | Kick Game Penalty - Hot Game Trends 24 oktober 2010 - 21:35

[…] Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGridLadygadgets.blogo.nl (Blog)Een tijdje geleden heb ik het allernieuwste product van Duracell getest, de Duracell myGrid oplaadmat. (Je kunt de review nalezen. … […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com