Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
  • Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires Test; Samsung Galaxy S6+ Edge accessoires
  • Leitz snellader op creditcard formaat Leitz snellader op creditcard formaat
ladygadgets

Luister & Win: oplaadmat – de Duracell myGrid

Een tijdje geleden heb ik het allernieuwste product van Duracell getest, de Duracell myGrid oplaadmat. (Je kunt de review nalezen.)

Deze maand komt de Duracell myGrid ook in de winkel te liggen, maar speciaal voor de luisteraars van Radio 10 Gold mag ik, namens Duracell, er elke dag eentje weggeven! Luister daarom deze week tussen 09.00 & 10.00 uur naar Radio 10 Gold en wie weet win je een myGrid.

De Duracell myGrid is een mat waarop je je mobiele telefoon/smartphone of mp-3 speler kunt leggen en dan wordt ie automatisch opgeladen, maw. je hebt geen aparte oplader meer nodig. Want al die opladers zijn toch wel een bron van ergenis. Er kunnen op de myGrid max. 4 apparaten tegelijk worden opgeladen en dit kan dmv. de Power Sleeve die je om je telefoon of mp-3 speler moet doen of dmv. Power Clip dat je in de opladeraansluiting steekt. Als er bijv. water op de myGrid valt of je legt je sleutels op de mat dan schakelt de myGrid zichzelf gelijk uit.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?