Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat worden de reistrends voor 2019? Wat worden de reistrends voor 2019?
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen
  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • Orchidee Stijlgids Orchidee Stijlgids
shoppen

Deze week bij Radio 10 Gold

Mijn vaste lezers weten dat ik elke donderdag rond de klok van 09.15 uur een telefonische column heb bij Radio 10 Gold, tijdens de show van dj René Verkerk en stylist/vriend Tom Sebastian, in Toms Beautycase. De ene keer heb ik het in mijn column over shoppen en de andere keer over ladygadgets. De rest van de week hoor je Tom & René altijd samen tijdens het programma tussen 9 & 10 uur. Op maandag is Tom Sebastian altijd tussen 9 en 10 uur te horen met een aantal tips en items en de rest van de dagen is er altijd een korte column.

Vanaf vandaag is Tom een weekje in het buitenland en daarom heeft hij mij weer gevraagd of ik hem deze week wil weer vervangen. En natuurlijk doe ik dit heel graag voor Tom. Dus kun je deze week mij ook nog eens deze week live beluisteren bij Radio 10 Gold.

En ik mag ook nog eens een hele mooie prijs weggeven, de Duracell myGrid oplaadmat! Dus luister deze week tussen 9 & 10 uur en wie weet win jij wel zo’n handige oplaadmat, er wordt er elke dag eentje weggegeven deze week.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?