Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sal de Ibiza steunt Pink Ribbon Sal de Ibiza steunt Pink Ribbon
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
  • Lever oude schoenen in voor geld Lever oude schoenen in voor geld
  • AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream
  • Little Diva accessoires en toilettassen Little Diva accessoires en toilettassen
  • Pink Ribbon t-shirts bij C&A Pink Ribbon t-shirts bij C&A
shoppen

Pink Ribbon

Aangezien het oktober = Pink Ribbon maand is, wil ik een overzicht geven van aantal artikelen die er te koop zijn om dit doel te steunen.

Ten eerste is er natuurlijk het bekende Pink Ribbon Magazine en dit jaar is het thema ‘Inspiratie’. Tevens is het magazine dit jaar meer een glossy à la Linda geworden, dus naast (indringende) verhalen staan er ook leuke shoppingtips en trends in. Vanaf vandaag kan je ook terecht bij Manfield voor de speciale Pink Ribbon enkellaarsje (bootie). Marlies Dekkers heeft een speciale lingerieset ontworpen voor Pink Ribbon en dat is een roze bh met een bijpassende string of short. Natuurlijk zijn er ook weer de bekende Pink Ribbon armbanden te koop: Angela Groothuizen heeft voor het KWF een armbandje ontworpen en bij de Pink Ribbon Stichting is er een roze wikkelarmband met bedels of een geluksarmband. Ook Estée Lauder steunt met een aantal cosmeticaproducten Pink Ribbon, zoals met een speciale lipgloss en handcrème.

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere actie’s en intiatieven (maar dat zijn er teveel op te noemen) dus mocht je meer willen weten dan verwijs ik je naar de website van Pink Ribbon.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?