You are here: Home » Shoppen » Speciale basiskleding na borstkanker

Speciale basiskleding na borstkanker

geschreven door Constance

Natuurlijk hoop je dat het je niet overkomt, borstkanker, maar aangezien het Pink Ribbon maand wil ik toch deze basiskleding onder jullie aandacht brengen. (Met dank aan Medicalfacts.nl)

(Fotografie Medicalfacts.nl)

Sensiform heeft een basistop bedacht die speciaal ontwikkeld is om na een borstreconstructie of een borstamputatie te dragen. Want na in de ingreep is de huid dun, teer en gevoelig en het litteken kan trekken. Ook is de borst na de operatie en in de periode van bestralingen niet altijd even groot of veranderd van grootte door de behandeling en wordt weer dunner na genezing. En dan past normaal ondergoed niet, omdat het niet de eigenschappen heeft van Sensiform. Het hemdje rekt mee maar geeft ook voldoende ondersteuning door de cups en er kan een prothese in gedaan worden.  En topje kan prima gedragen worden onder een jasje, blouse of jurk. En deze maand is de top ook in roze te koop, maar de basiskleuren zijn wit, zwart en blauw. Verder wordt er ook gewerkt aan een t-shirt en een jurkje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com