Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sal de Ibiza steunt Pink Ribbon Sal de Ibiza steunt Pink Ribbon
  • AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream
  • Little Diva accessoires en toilettassen Little Diva accessoires en toilettassen
  • Pink Ribbon t-shirts bij C&A Pink Ribbon t-shirts bij C&A
  • Pink Ribbon artikelen Pink Ribbon artikelen
  • Pink Ribbon: Roze leesbril Pink Ribbon: Roze leesbril
shoppen

Speciale basiskleding na borstkanker

Natuurlijk hoop je dat het je niet overkomt, borstkanker, maar aangezien het Pink Ribbon maand wil ik toch deze basiskleding onder jullie aandacht brengen. (Met dank aan Medicalfacts.nl)

(Fotografie Medicalfacts.nl)

Sensiform heeft een basistop bedacht die speciaal ontwikkeld is om na een borstreconstructie of een borstamputatie te dragen. Want na in de ingreep is de huid dun, teer en gevoelig en het litteken kan trekken. Ook is de borst na de operatie en in de periode van bestralingen niet altijd even groot of veranderd van grootte door de behandeling en wordt weer dunner na genezing. En dan past normaal ondergoed niet, omdat het niet de eigenschappen heeft van Sensiform. Het hemdje rekt mee maar geeft ook voldoende ondersteuning door de cups en er kan een prothese in gedaan worden.  En topje kan prima gedragen worden onder een jasje, blouse of jurk. En deze maand is de top ook in roze te koop, maar de basiskleuren zijn wit, zwart en blauw. Verder wordt er ook gewerkt aan een t-shirt en een jurkje.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?