You are here: Home » Gadget nieuws » Roze lcd televisie van Lenco

Roze lcd televisie van Lenco

geschreven door Constance

Ik ben over het algemeen geen ‘fan’ van roze huishoudelijke apparaten (teveel Barbie) maar deze lcd-tv met ingebouwde dvd speler wilde ik jullie toch niet onthouden.

Lenco heeft nl. een roze lcd-tv in haar collectie zitten en je kunt deze tv ook nog versieren met de bijgeleverde strass steentjes. De tv heeft een 15,4 inch TFT scherm (16:9 scherm) en de ingebouwde DVD-speler kan MPEG4, MP3, DVD, DVD+/-R/ RW, VCD, VCD 2.0, SVCD, CD, CD-R/RW en Picture disc’s afspelen. Verder heeft ie een DVB-T tuner, een USB aansluiting, Multisysteem TV tuner, een ingebouwde stereo versterker & luidsprekers (2 x 3 Watt RMS), Teletekst, een slaaptimer en wordt een muurbevestingssysteem meegeleverd net als een  afstandsbediening en standaard

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com