You are here: Home » Gadget nieuws » Roze lcd televisie van Lenco

Roze lcd televisie van Lenco

geschreven door Constance

Ik ben over het algemeen geen ‘fan’ van roze huishoudelijke apparaten (teveel Barbie) maar deze lcd-tv met ingebouwde dvd speler wilde ik jullie toch niet onthouden.

Lenco heeft nl. een roze lcd-tv in haar collectie zitten en je kunt deze tv ook nog versieren met de bijgeleverde strass steentjes. De tv heeft een 15,4 inch TFT scherm (16:9 scherm) en de ingebouwde DVD-speler kan MPEG4, MP3, DVD, DVD+/-R/ RW, VCD, VCD 2.0, SVCD, CD, CD-R/RW en Picture disc’s afspelen. Verder heeft ie een DVB-T tuner, een USB aansluiting, Multisysteem TV tuner, een ingebouwde stereo versterker & luidsprekers (2 x 3 Watt RMS), Teletekst, een slaaptimer en wordt een muurbevestingssysteem meegeleverd net als een  afstandsbediening en standaard

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?