You are here: Home » Gadgets » Test: LG wasmachine

Test: LG wasmachine

geschreven door Constance

Afgelopen week kreeg ik een telefoontje: of ik een LG wasmachine wilde testen? Nu had ik gelijk visioenen dat ik naar het postkantoor moest gaan om het pakket op te halen, naar boven te sjouwen, aan te sluiten en weer terug te sturen, maar dat was allemaal niet nodig want de wasmachine zou keurig bij mij thuis worden afgeleverd en naar boven gebracht worden (2 hoog). Verder werd mijn eigen wasmachine ontkoppeld en op een andere plek gezet (gelukkig heb ik een 2e badkamer dus werd ie in de douche gezet) en de nieuwe wasmachine werd keurig aangesloten. (Na afloop van de test wordt mijn eigen wasmachine ook weer terug gezet en aangesloten.)

Ik heb de LG DD1411BWM gekregen en deze wasmachine kan tot 11 kg. was aan! De LG wasmachines hebben een motor welke direct is aangesloten op de trommel, waardoor er minder onderdelen nodig zijn. Zo is er geen aandrijfriem nodig en is de wasmachine minder ‘blessure’ gevoelig. De machine vereist dus minder onderhoud en heeft een langere levensduur, wat voor besparingen op reparatiekosten zorgt en langdurig comfort oplevert. LG geeft tien jaar garantie op deze Direct Drive-motors. Verder is deze machine extra stil en trilt ie minder. De extra grote trommel (met grote vulopening) is ideaal voor het wassen van dekbedden en dekens, maar ook kan er heel veel wasgoed tegelijk in de trommel. Dit betekent minder vaak wassen en besparing van tijd en energie.

Heb je niet zo’n heel groot gezin of heb je een klein wasje?  Het ‘beladingherkenning’-systeem weegt de was en stemt hier de programmaduur en het water- en energieverbruik op af en de Waslifter laat je wasgoed op en neer bewegen in de trommel. Zo wordt vuil en je schone was in de trommel makkelijker van elkaar gescheiden. Verder heeft de DD 1411 BWM een aantal speciale programma’s: Baby Care, Trommelreiniging, Intensief 60 graden, Medic Care en Kreukbescherming. (Helaas geen stoomprogramma.)

Je leest binnenkort meer over deze wasmachine.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com