You are here: Home » Beauty » Estée Lauder Pink Ribbon Award Gala

Estée Lauder Pink Ribbon Award Gala

geschreven door Constance

Vanavond is het begin van de Oktober = Pink Ribbon maand en dat begint met het Estée Lauder Pink Ribbon Award Gala. As. vrijdag is er de jaarlijkse Samsung Lintjesregen en bij beiden Pink Ribbon evenementen is shoppen.blogo.nl erbij!

In de Westerkerk in Amsterdam, die roze verlicht zal zijn, wordt vanavond de Estée Lauder Pink Ribbon Award uitgereikt in het gezelschap van een groot aantal bekende Nederlanders die op deze manier laten zien dat zij Pink Ribbon een warm hart toedragen.

Wat is de Estée Lauder Pink Ribbon Award? Vijf jaar geleden werd voor het eerst door Estée Lauder Cosmetics NV de Estée Lauder Pink Ribbon Award in het leven geroepen. Deze Award heeft tot doel om de vrouwelijkheid tijdens/na borstkanker te verbeelden. Met dit jaar als thema Pink Energy.
Kunstenaars zijn uitgenodigd om op geheel eigen wijze dit onderwerp fotografisch te verbeelden en het leven na borstkanker een krachtig toekomstperspectief mee te geven.
Bij de beoordeling van de foto’s is in het bijzonder gelet worden op een aantal criteria:

  • Stijl en beleving
  • Expressie
  • Originaliteit
  • Prikkelt associatieve vermogen

Uit alle inzendingen zijn 3 foto’s overgebleven en 1 van deze foto’s is de uiteindelijke winnaar.

Morgen lees je een uitgebreid verslag incl. foto’s en video’s van deze bijzondere avond.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com