You are here: Home » Audio & video » Philips Wake-up Light

Philips Wake-up Light

geschreven door Constance

Heb jij ook zo’n moeite met wakker worden, met name in de winter?

Begin je dag dan met de allernieuwste Philips Wake-up Light om natuurlijk wakker te worden. Met nieuwe, gepersonaliseerde geluidsopties en een vooruitstrevende (licht)technologie simuleert de Wake-up Light een natuurlijke zonsopgang waardoor je op een rustige manier wakker wordt. Je lichaam wordt langzaam voorbereid dat je wakker moet worden compleet met licht en geluiden die je zelf kiest. Hierdoor word je makkelijker wakker en voel je je fris en monter om aan een nieuwe dag te beginnen.

Dmv. de bediening, aan de voorkant van het apparaat, kies je het gewenste geluid om mee wakker te worden. Naast de vier geprogrammeerde geluiden is de nieuwe Philips Wake-up Light als eerste in zijn soort ook voorzien van een USB-poort om extra gepersonaliseerde geluiden te uploaden. Met de Wake-up Light kun je dus gewoon je dag inzetten met de lach van je man of kind, je favoriete liedje of het geluid van de golven die je opgenomen hebt tijdens je vakantie.

Op de Philips Wake-up Light website kan je ook een aantal frisse, inspirerende geluiden downloaden die speciaal werden ontworpen om optimaal te ontwaken. Die geluiden zijn onderverdeeld in vier categorieën (Wake up to Nature, Wake up to Serenity, Wake up in the City en Wake up with a Holiday feeling).  Afrikaanse savanneklanken? Klotsende golven? Romantische Parijse klanken? Of het gezoem van een dynamische dag? Het is gewoon een kwestie van kiezen.

De nieuwe Philips Wake-up Light heeft een aantal nieuwe ‘features’ zoals:

  • instelbare duur van de zonsopgangsimulatie (20, 25, 30 of 40 minuten) vóór de ingestelde wektijd;
  • de mogelijkheid om twee wektijden te programmeren, zodat je de wekker niet steeds opnieuw hoeft te programmeren in de week en in het weekend;
  • een slimme zoemfunctie waarmee je op elke plek op het apparaat kunt drukken om nog even in te dommelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com