You are here: Home » Shoppen » Komende week bij shoppen.blogo.nl

Komende week bij shoppen.blogo.nl

geschreven door Constance

Deze week heb ik het erg druk met allerlei hele leuke dingen!

Zo ben ik uitgenodigd door Maybelline voor hun perspresentatie en daarna om de modeshow van Claes Iversen bij te wonen in de Felix Meritis in Amsterdam. En ik ben echt een fan van de kleding van Claes, vooral zijn jurken zijn super mooi, dus ik kan niet wachten.

As. donderdag heb ik 2 leuke shows: eerst ben ik te gast bij de Specsavers Brildrager van het jaar Verkiezing in het Machinegebouw (Westergasfabriek) in Amsterdam. En mijn vriend Tom Sebastian zit, samen met Dyanne Beekman, Beertje van Beers en supermodel Kassandra, in de jury. Daarna moet ik heel snel door naar Den Haag waar ik aanwezig ben bij de (her)opening van de Max Mara winkel. Tevens ga ik een interview doen met Nicola Gerber Maramotti en zij is de Europese directeur van Max Mara.

Max Mara winkel

As. zaterdag ben ik ook aanwezig bij de opening van Résidence de Beauté Evelien. Schoonheidsspecialiste van het Jaar Evelien gaat haar ‘oude’ schoonheidssalon omruilen voor een geheel nieuw pand en locatie. En deze schoonheidssalon wordt dan ook het topinstituut van Pascaud Beauty Innovations. Tevens opent vriend Tom (Sebastian) in dit pand zijn 1e haarsalon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com