Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • De Rodenstock ROCCO bril is terug! De Rodenstock ROCCO bril is terug!
  • Exclusieve parelsieraden van Pink Unlimited Exclusieve parelsieraden van Pink Unlimited
  • Leen Dutch Design handgemaakte sieraden Leen Dutch Design handgemaakte sieraden
shoppen

Hippe en trendy brillen

Testman is een liefhebber van hippe en opvallende monturen. Een opvallende bril is een prachtig middel om je te onderscheiden van de massa. Jammer alleen, dat de meeste opticiens tegenwoordig allemaal dezelfde bekende merken hebben liggen. Met een beetje pech sta je op een verjaardagsfeestje oog in oog met een dame of heer met dezelfde bril, daar moet je toch niet aan denken?  Maar winkels waar ze originele en unieke brilmonturen verkopen, die zijn schaars in ons land.
Testman ontdekte in de historische binnenstad van Utrecht een opticien voor de echte brillenliefhebber. Vlak onder de dom zit Hall of Frame, een winkel waar ook 2 echte liefhebbers achter de toonbank staan. De brillenmevrouw is Jolanda, zij deed kunstacademie en heeft dus echt een creatieve blik voor brillen. Brillenman Etienne koopt in en heeft bewezen dat hij een neus heeft voor unieke monturen, hij bracht in het verleden al verschillende merken als eerste naar Nederland.
En het leuke is dat Hall of Frame een hoop monturen in de collectie heeft van kleinere “brilateliers” in plaats van de standaard “brilfabrieken”. Ja, testman heeft het over “brilfabrieken” waar modemerken letterlijk alleen hun logo op plakken, terwijl ze eigenlijk niets met die bril te maken hebben. Een echte brillenliefhebber gaat dan ook voor onafhankelijke ontwerpers, vaak kleinere merken die brillen met veel liefde ontwerpen en met de hand fabriceren. Ofwel moderne designs met ouderwets vakmanschap is meesterschap.
Testman werd door Etienne gewezen op de brillen van het eigenwijze, Franse merk DeromeBrenner. Testman was meteen onder de indruk van deze Viktor & Rolf van de monturen. Naast een montuur van DeromeBrenner, viel Testman ook als een blok voor de brillen van het New Yorkse Moscot. Een brillenhuis met een traditie die teruggaat tot 1915 en dat bekend is om zijn beroemde fans als Buddy Holly en Johny Depp. Testman voelde zich als een kind in een snoepwinkel. Binnenkort het vervolg……..
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?