You are here: Home » Computers, desktops, laptops » USB gadget uit Japan

USB gadget uit Japan

geschreven door Constance

Ik heb jullie beloofd dat ik op zoek zou gaan naar Japanse gadgets en aan deze belofte heb ik me gehouden, en ik heb er zelfs eentje meegenomen!

In het warenhuis Laox (in de electronicawijk Akihabara) zag ik een USB-speeltje, nl. de USB ‘Crunching Cat’ (er was ook een crunching dog en een crunching pig te koop). Je sluit de Usb stick aan op je pc of laptop en de kat (hond of varken) gaat sit-ups doen. Het is natuurlijk best wel een beetje flauw ding, maar in Japan zijn dit soort usb-speeltjes een regelrechte hit.

(Op het You Tube filmpje zie je de Crunching Dog, maar dan heb je wel een idee wat de bedoeling is.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cY00j624BAY[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com