Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
  • Princess Traveller lanceert reisbagage met oplader Princess Traveller lanceert reisbagage met oplader
  • Wat neem ik mee op reis? Wat neem ik mee op reis?
  • Test; SKROSS UltraMax usb reisoplader Test; SKROSS UltraMax usb reisoplader
  • Test; Mipow Mirror Power – spiegel en oplader ineen Test; Mipow Mirror Power – spiegel en oplader ineen
  • Oplader voor in je handtas Oplader voor in je handtas
ladygadgets

USB gadget uit Japan

Ik heb jullie beloofd dat ik op zoek zou gaan naar Japanse gadgets en aan deze belofte heb ik me gehouden, en ik heb er zelfs eentje meegenomen!

In het warenhuis Laox (in de electronicawijk Akihabara) zag ik een USB-speeltje, nl. de USB ‘Crunching Cat’ (er was ook een crunching dog en een crunching pig te koop). Je sluit de Usb stick aan op je pc of laptop en de kat (hond of varken) gaat sit-ups doen. Het is natuurlijk best wel een beetje flauw ding, maar in Japan zijn dit soort usb-speeltjes een regelrechte hit.

(Op het You Tube filmpje zie je de Crunching Dog, maar dan heb je wel een idee wat de bedoeling is.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cY00j624BAY[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?