Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan
  • Test; Gladskin Skin Irritation gel Test; Gladskin Skin Irritation gel
  • Baardtrimmer BaByliss for men Baardtrimmer BaByliss for men
  • Philips introduceert de Click & Style; een drie-in-een scheerapparaat Philips introduceert de Click & Style; een drie-in-een scheerapparaat
  • Scheermesjes gaan langer mee Scheermesjes gaan langer mee
  • Gadget Test: Philips StyleShaver Gadget Test: Philips StyleShaver
ladygadgets

Gadget Test: scheermes voor een kaal hoofd

Deze keer besteed ik aandacht aan een echt mannenproduct, nl. een scheermesje dat je hoofd makkelijk kaal en glad scheert. Natuurlijk kan je dat met een tondeuse of ‘gewoon’ scheermes doen, maar Testman heeft een HeadBlade gekregen om daar zijn hoofd mee te scheren.

De HeadBlade heeft 3 verschillende modellen: de HeadBlade Classic (is een ergonomisch scheersysteem, speciaal ontwikkeld voor het scheren van de hoofdhuid), de HeadBlade Sport (door het achterste wieltje zorgt de HeadBlade Sport voor comfortabel en strak scheren van de hoofdhuid) en de HeadBlade Shadow Limited (gemaakt van gun-metal en rvs). Testman heeft de HeadBlade Sport gekregen om te testen en ook de speciale HeadBlade Aftershave Balm mat (voor het verzorgen van je hoofdhuid na het scheren). Dus binnenkort lees je hier het testrapport van Testman zelf.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?