You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: scheermes voor een kaal hoofd

Gadget Test: scheermes voor een kaal hoofd

geschreven door Constance

Deze keer besteed ik aandacht aan een echt mannenproduct, nl. een scheermesje dat je hoofd makkelijk kaal en glad scheert. Natuurlijk kan je dat met een tondeuse of ‘gewoon’ scheermes doen, maar Testman heeft een HeadBlade gekregen om daar zijn hoofd mee te scheren.

De HeadBlade heeft 3 verschillende modellen: de HeadBlade Classic (is een ergonomisch scheersysteem, speciaal ontwikkeld voor het scheren van de hoofdhuid), de HeadBlade Sport (door het achterste wieltje zorgt de HeadBlade Sport voor comfortabel en strak scheren van de hoofdhuid) en de HeadBlade Shadow Limited (gemaakt van gun-metal en rvs). Testman heeft de HeadBlade Sport gekregen om te testen en ook de speciale HeadBlade Aftershave Balm mat (voor het verzorgen van je hoofdhuid na het scheren). Dus binnenkort lees je hier het testrapport van Testman zelf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com