Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • Primark lanceert; de PS…Nudes Collections Primark lanceert; de PS…Nudes Collections
  • essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’ essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’
shoppen

Test: Cosmetica van Youngblood Mineral Cosmetics

Mijn vaste lezeressen weten het inmiddels al, ik ben een fan van minerale cosmetica. En vorig jaar heb ik het genoegen gehad om persoonlijk kennis te kunnen maken met Pauline Youngblood – de uitvinder van Youngblood Mineral Cosmetics.

Mineral Radiance

Afgelopen week viel er een pakketje door de brievenbus met daarin een aantal nieuwe Youngblood producten, nl. een Lipgloss (kleur Guava), Lipstick (kleur Spicy), Outrageous Lashes Mineral Lengthening Mascara (kleur Blackout), Mineral Lash Primer, Pressed Mineral Eye-quad ((kleur Starlet) en Mineral Radiance (kleur Riviera).

Het is bedoeling van de Mineral Lash Primer dat je deze onder de Mineral Lengthening Mascara aanbrengt en bij elke volgende laag mascara nog een keer. Dus als je gewend bent om 2 lagen mascara te gebruiken, doe je eerst de Mineral Lash Primer op, dan de Mineral Lengthening Mascara, vervolgens nogmaals de Mineral Lash Primer en dan nog een keer de mascara. (Binnenkort kan je zien wat het verschil is met en zonder de Mineral Lash Primer.)

Mineral Radiance is een lichtreflecterende minerale poeder en highlighter in vaste vorm voor op jukbeenderen en wangen. Mineral Radiance geeft de huid een natuurlijke en gezonde gloed en de 2 kleuren kunnen apart maar ook gemengd gebruikt worden. De kleur Riviera is een matte perzik-achtige kleur en roze kleur met een lichte glans.

Bij de Lipgloss en de Lipstick zit de antioxidant Vitamine E toegevoegd waardoor je lippen goed beschermd worden en niet kunnen uitdrogen. De Guava Lipgloss is roze/rood en zorgt ook voor voller uitziende lippen, terwijl de Spicy Lipstick een warme bruine rode kleur is met een tintje goud erbij.

De Pressed Mineral Eye-quad in de kleur Starlet zorgt voor de perfecte Smokey-eye en houdt daarbij urenlang. Je kunt de kleuren apart of door elkaar gebruiken. De 4 kleuren zijn: Moonstone – een ivoorachtige parelkleur, Storm – grijs met een zilverachtige glans, Black Opal – zwart en Platinum – metallic zilver. Verder is het doosje alleen al erg mooi om te zien, het heeft een super strak design.

Maar zoals beloofd ga ik binnenkort met deze producten aan de slag voor een test. Dus binnenkort meer..

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?