You are here: Home » Gadgets » Italiaans design voor tassen en sieraden

Italiaans design voor tassen en sieraden

geschreven door Constance

Via Yvette (van het tassenmerk GABS) ben ik terecht gekomen bij de website van NeoBrera en ook deze zijn weer om van te watertanden, zo mooi.

NeoBrera importeert al haar modellen exclusief voor de Benelux en deze zijn gericht op vrouwen die van comfort, elegantie en eenvoud houden.  De oorsprong van het merk NeoBrera is gelegen in de elegante en trendy wijk Brera in Milaan. Bruisend, artistiek, elegant: in Brera tref je winkels die bijzondere merken verkopen, geen massa producten maar wel met de onmisbare “Italian look”.

NeoBrera heeft een 3-tal verschillende tassenmerken in haar collectie (Speetway, Phidelio en Sabina Bags) en de sieraden van Clizia Ornato. Toen ik de Speetway collectie bekeek, had ik gelijk weer de bekende ‘hebben, hebben, hebben’ reactie want dit zijn echt super tassen. Er zijn verschillende modellen en stijlen (Londra, Roma en Milano) en de Londra en de Roma zijn uitermate geschikt als laptoptas/shopper en de Milano als een clutch/avondtasje.

Verder zijn de sieraden van Clizia Ornato helemaal leuk, zeker de ringen en de armbanden met daarop Japanse en Italiaanse kunstafbeeldingen. De online winkel van NeoBrera is absoluut de moeite waard om exclusief Italiaans design aan te schaffen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com