Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Chalrose Saddlebag De Chalrose Saddlebag
  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Tiny Miracles vazen Tiny Miracles vazen
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
shoppen

Italiaans design voor tassen en sieraden

Via Yvette (van het tassenmerk GABS) ben ik terecht gekomen bij de website van NeoBrera en ook deze zijn weer om van te watertanden, zo mooi.

NeoBrera importeert al haar modellen exclusief voor de Benelux en deze zijn gericht op vrouwen die van comfort, elegantie en eenvoud houden.  De oorsprong van het merk NeoBrera is gelegen in de elegante en trendy wijk Brera in Milaan. Bruisend, artistiek, elegant: in Brera tref je winkels die bijzondere merken verkopen, geen massa producten maar wel met de onmisbare “Italian look”.

NeoBrera heeft een 3-tal verschillende tassenmerken in haar collectie (Speetway, Phidelio en Sabina Bags) en de sieraden van Clizia Ornato. Toen ik de Speetway collectie bekeek, had ik gelijk weer de bekende ‘hebben, hebben, hebben’ reactie want dit zijn echt super tassen. Er zijn verschillende modellen en stijlen (Londra, Roma en Milano) en de Londra en de Roma zijn uitermate geschikt als laptoptas/shopper en de Milano als een clutch/avondtasje.

Verder zijn de sieraden van Clizia Ornato helemaal leuk, zeker de ringen en de armbanden met daarop Japanse en Italiaanse kunstafbeeldingen. De online winkel van NeoBrera is absoluut de moeite waard om exclusief Italiaans design aan te schaffen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?