You are here: Home » Beauty » Botox in je handtas

Botox in je handtas

geschreven door Constance

Denk bij bovenstaand titel niet gelijk aan een injectiespuit en -naald gevuld met botox, maar aan een handige pen die je, in je handtas, meeneemt en tussendoor fijne lijntjes wegtovert.

In de pen zit Atoxelene Line Wand en dit bevat een geconcentreerd complex voor het gladder maken van fijne lijntjes en rimpels zonder het verlies van je expressie. Je kunt de Atoxelene pen aanbrengen op je voorhoofd, je ogen en je lachrimpeltjes en bij gebruik van 2 keer  per dag heb je na 30 dagen een optimaal resultaat. Door het gebruik van plantaardige peptiden ontspant de huid zich en vullen rimpels zich op.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?