You are here: Home » Eten & koken » Vandaag bij Radio 10 Gold: Tupperware & de Soda Stream

Vandaag bij Radio 10 Gold: Tupperware & de Soda Stream

geschreven door Constance

Zoals elke donderdag ben ik ook vandaag (rond de klok van 09.15 uur) weer te gast bij Tom Sebastian (Toms Beautycase) & René Verkerk op Radio 10 Gold.

Het 1e onderwerp dat ik bespreek zijn de handige Tupperware producten. Natuurlijk kent iedereen de zgn. houseparties van Tubberware waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt, maar je wilt wel die handige dozen. Maar Tupperware gaat met zijn tijd mee want sinds kort kan je ook online terecht voor alle dozen, bekers, slabakken en andere Tupperware dingen. En na je bestelling wordt alles keurig bij je thuis afgeleverd. Ik heb zelf nog wel wat leuks voor een picknick, die ik binnenkort heb, zien staan.

Het 2e onderwerp is de Soda Stream. Ik heb hier pas geleden al een artikel aangewijd maar omdat het nog steeds heerlijk zomers weer, en je toch behoorlijk veel frisdrank of water wegklokt, wilde ik dit product nogmaals onder jullie aandacht brengen. Ik heb ook beloofd dat ik een testset thuis gestuurd zou krijgen, maar tot op heden is ie nog steeds niet aangekomen bij mij thuis. TNT is mijn pakketje kwijt en nu moet ik wachten op een nieuwe set, maar zodra ik alles binnenheb lezen jullie hier meer over.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Mail & Win: X-Socks hardloopsokken - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 5 juni 2011 - 06:45

[…] jullie laten kennismaken met de speciale sportsokken en -kousen van X-Socks. (Je kunt dat artikel hier nogmaals lezen.)Nu mag ik, namens X-Socks, 5 keer het X-Socks Speed One for Women model (twv. euro […]

Reageer
Mail & Win: X-Socks hardloopsokken - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 5 juni 2011 - 06:45

[…] jullie laten kennismaken met de speciale sportsokken en -kousen van X-Socks. (Je kunt dat artikel hier nogmaals lezen.)Nu mag ik, namens X-Socks, 5 keer het X-Socks Speed One for Women model (twv. euro […]

Reageer
Mail & Win: Hardloopsokken van X-Socks - Shoppen - Shoppen.Blogo.nl 5 juni 2011 - 07:30

[…] geschreven over de speciale sportsokken en -kousen van X-Socks. (Je kunt dat artikel hier nogmaals lezen.) Nu mag ik, namens X-Socks, 5 keer het X-Socks Speed One for Women model (twv. […]

Reageer
Mail & Win: Hardloopsokken van X-Socks - Shoppen - Shoppen.Blogo.nl 5 juni 2011 - 07:30

[…] geschreven over de speciale sportsokken en -kousen van X-Socks. (Je kunt dat artikel hier nogmaals lezen.) Nu mag ik, namens X-Socks, 5 keer het X-Socks Speed One for Women model (twv. […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com