Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel
  • Zenner introduceert nieuwe borstels Zenner introduceert nieuwe borstels
  • Tom Sebastian lanceert zijn eigen boek Tom Sebastian lanceert zijn eigen boek
  • Bikini beauty tips Bikini beauty tips
  • Moederdag cadeautip: Tivoli Audio iSongbook Moederdag cadeautip: Tivoli Audio iSongbook
shoppen

Vandaag bij Radio 10 Gold: Tupperware & de Soda Stream

Zoals elke donderdag ben ik ook vandaag (rond de klok van 09.15 uur) weer te gast bij Tom Sebastian (Toms Beautycase) & René Verkerk op Radio 10 Gold.

Het 1e onderwerp dat ik bespreek zijn de handige Tupperware producten. Natuurlijk kent iedereen de zgn. houseparties van Tubberware waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt, maar je wilt wel die handige dozen. Maar Tupperware gaat met zijn tijd mee want sinds kort kan je ook online terecht voor alle dozen, bekers, slabakken en andere Tupperware dingen. En na je bestelling wordt alles keurig bij je thuis afgeleverd. Ik heb zelf nog wel wat leuks voor een picknick, die ik binnenkort heb, zien staan.

Het 2e onderwerp is de Soda Stream. Ik heb hier pas geleden al een artikel aangewijd maar omdat het nog steeds heerlijk zomers weer, en je toch behoorlijk veel frisdrank of water wegklokt, wilde ik dit product nogmaals onder jullie aandacht brengen. Ik heb ook beloofd dat ik een testset thuis gestuurd zou krijgen, maar tot op heden is ie nog steeds niet aangekomen bij mij thuis. TNT is mijn pakketje kwijt en nu moet ik wachten op een nieuwe set, maar zodra ik alles binnenheb lezen jullie hier meer over.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?