Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli breidt uit met Tree of Tea Mymuesli breidt uit met Tree of Tea
  • Back to School of Work met de Uhmmbox Back to School of Work met de Uhmmbox
  • Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh
  • Bondi Sands Self Tanning Foam Dark Bondi Sands Self Tanning Foam Dark
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
ladygadgets

Gadget Test: Parfum voor kliko en vuilnisbak

Het blijft momenteel nog steeds warm en dan gaat  je kliko of afvalemmer niet meer ruiken naar bosviooltjes of madeliefjes. En dat is niet alleen vervelend voor jezelf maar ook voor de vuilnisman!


Speciaal hiervoor heeft Roxasect een nieuw product, Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne en de buttons gaat niet alleen die vieze afvalgeur tegen maar dood ook nog eens zwermen fruitvliegjes. Je plakt de houder/button vast aan de binnenkant van de deksel van de vuilnisbak of bindt de houder/button vast met het draad om een van de scharnieren van de deksel en ruikt je kliko ong. 6 weken lang weer lekker fris.

Ik heb gelijk de proef op de som genomen want ik heb een testverpakking thuis gestuurd gekregen. Vandaag was mijn kliko door de vuilnismannen geleegd en natuurlijk stonk ie enorm. Ik heb meteen de Kliko/Vuilnisbak Hygiëne button erin gehangen en na ong. 3 uurtjes was de stank helemaal weg en rook mijn kliko weer fris.

De Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne is te koop in een voordeelverpakking (2 + 1 gratis) die eruit ziet als een kliko. En op diverse tv-zenders kan je deze maand de commercial bekijken.