Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Met een Hortensia in huis leef je gezonder Met een Hortensia in huis leef je gezonder
  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon
ladygadgets

Gadget Test: Parfum voor kliko en vuilnisbak

Het blijft momenteel nog steeds warm en dan gaat  je kliko of afvalemmer niet meer ruiken naar bosviooltjes of madeliefjes. En dat is niet alleen vervelend voor jezelf maar ook voor de vuilnisman!


Speciaal hiervoor heeft Roxasect een nieuw product, Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne en de buttons gaat niet alleen die vieze afvalgeur tegen maar dood ook nog eens zwermen fruitvliegjes. Je plakt de houder/button vast aan de binnenkant van de deksel van de vuilnisbak of bindt de houder/button vast met het draad om een van de scharnieren van de deksel en ruikt je kliko ong. 6 weken lang weer lekker fris.

Ik heb gelijk de proef op de som genomen want ik heb een testverpakking thuis gestuurd gekregen. Vandaag was mijn kliko door de vuilnismannen geleegd en natuurlijk stonk ie enorm. Ik heb meteen de Kliko/Vuilnisbak Hygiëne button erin gehangen en na ong. 3 uurtjes was de stank helemaal weg en rook mijn kliko weer fris.

De Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne is te koop in een voordeelverpakking (2 + 1 gratis) die eruit ziet als een kliko. En op diverse tv-zenders kan je deze maand de commercial bekijken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?