You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: Parfum voor kliko en vuilnisbak

Gadget Test: Parfum voor kliko en vuilnisbak

geschreven door Constance

Het blijft momenteel nog steeds warm en dan gaat  je kliko of afvalemmer niet meer ruiken naar bosviooltjes of madeliefjes. En dat is niet alleen vervelend voor jezelf maar ook voor de vuilnisman!


Speciaal hiervoor heeft Roxasect een nieuw product, Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne en de buttons gaat niet alleen die vieze afvalgeur tegen maar dood ook nog eens zwermen fruitvliegjes. Je plakt de houder/button vast aan de binnenkant van de deksel van de vuilnisbak of bindt de houder/button vast met het draad om een van de scharnieren van de deksel en ruikt je kliko ong. 6 weken lang weer lekker fris.

Ik heb gelijk de proef op de som genomen want ik heb een testverpakking thuis gestuurd gekregen. Vandaag was mijn kliko door de vuilnismannen geleegd en natuurlijk stonk ie enorm. Ik heb meteen de Kliko/Vuilnisbak Hygiëne button erin gehangen en na ong. 3 uurtjes was de stank helemaal weg en rook mijn kliko weer fris.

De Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne is te koop in een voordeelverpakking (2 + 1 gratis) die eruit ziet als een kliko. En op diverse tv-zenders kan je deze maand de commercial bekijken.

Gerelateerde artikelen

16 reacties

sandra 27 juli 2010 - 12:27

Ik heb de reclame gisteren op tv gezien maar weet niet waar het te koop is.

Reageer
Constance 27 juli 2010 - 17:01

Oa. bij de Blokker.

Reageer
sandra 27 juli 2010 - 12:27

Ik heb de reclame gisteren op tv gezien maar weet niet waar het te koop is.

Reageer
Constance 27 juli 2010 - 17:01

Oa. bij de Blokker.

Reageer
Syl 30 juli 2010 - 16:21

Jammer dat je er voor alle volledigheid niet bij vermeld dat het product zelf OOK enorm stinkt! Het doet ons denken aan die openbare toiletten van vroeger! Dus JA, je ruikt het afval niet meer (wat dat betreft werkt het inderdaad heel goed) maar iedere keer als je de afvakemmer opent, ga je bijna over je nek van die vieze lucht van dat ding!

Ik heb die van mij trouwens bij het Kruitvat gekocht.

Reageer
Constance 30 juli 2010 - 23:04

Ik vind het erg meevallen met de geur van de button zelf, maar ik denk dat dat persoonlijk is. Je kunt het vergelijken met een wc verfrisser: want ook niet iedereen vindt die even lekker ruiken. En ik vind het stukken beter dan oud afval, want daar word ik echt onpasselijk van. (Ik heb dan ook bewondering voor de vuilnismannen!)

Reageer
Syl 30 juli 2010 - 16:21

Jammer dat je er voor alle volledigheid niet bij vermeld dat het product zelf OOK enorm stinkt! Het doet ons denken aan die openbare toiletten van vroeger! Dus JA, je ruikt het afval niet meer (wat dat betreft werkt het inderdaad heel goed) maar iedere keer als je de afvakemmer opent, ga je bijna over je nek van die vieze lucht van dat ding!

Ik heb die van mij trouwens bij het Kruitvat gekocht.

Reageer
Constance 30 juli 2010 - 23:04

Ik vind het erg meevallen met de geur van de button zelf, maar ik denk dat dat persoonlijk is. Je kunt het vergelijken met een wc verfrisser: want ook niet iedereen vindt die even lekker ruiken. En ik vind het stukken beter dan oud afval, want daar word ik echt onpasselijk van. (Ik heb dan ook bewondering voor de vuilnismannen!)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com