You are here: Home » Accessoires » Update Gadget Test: Philips DirectLife

Update Gadget Test: Philips DirectLife

geschreven door Constance

Ik ben anderhalve week geleden mijn 1e testreview geschreven over de Philips DirectLife bewegingsmelder. En in 1e instantie was ik een beetje teleurgesteld, maar nu ben ik zeer tevreden.

Ik kreeg nl., nav. mijn artikel, gelijk een email van mijn persoonlijke coach Kim en zij had een aantal tips voor me, en eentje was gelijk zeer waardevol en handig. Ik volg mijn spinninglessen altijd met een hartslagband en -horloge om en dat kan conflicterend werken met de DirectLife en bij mij was dat ook het geval. Ik kreeg het advies om de DirectLife in mijn sok te doen, ipv. in mijn sportbh en nu werkt ie uitstekend en gaf ie ook de juiste caloriewaarde en bewegingstijd weer.

Verder heb ik de Philips DirectLife voornamelijk in bh gedragen (en niet meer aan de ketting) of in mijn slip en hierdoor geeft de DirectLife ook de bewegingen veel beter weer en krijg je ook een reëler beeld. Het resultaat van de afgelopen week klopt veel beter met het bewegingspatroon dat ik, normaal gesproken heb. Mede hierdoor blijf ik de DirectLife dragen omdat ik heel graag wil weten hoe mijn patroon is, zowel tijdens dagen dat ik veel achter mijn bureau zit om mijn artikelen te schrijven, maar ook tijdens de dag- en nachtvluchten die ik nog steeds regelmatig als stewardess uitvoer.En ook ga ik proberen om zoveel mogelijk tips en adviezen van mijn coach Kim in praktijk te brengen.

Dus over een tijdje lezen jullie nogmaals een review over de Philips DirectLife.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com