Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
ladygadgets

Gadget Test: JBL On Stage II Micro Speaker Dock

Vorige week vrijdag, jawel op mijn verjaardag, kwam de postbode met het pakketje met daarin de JBL On Stage II micro speaker dock.

En natuurlijk werd de On Stage II gelijk geïnstalleerd want tijdens mijn feestje (bbq-en en jeu de boules/petangue in de achtertuin) moesten we wel kunnen genieten van muziek. De JBL On Stage II micro speaker dock is speciaal ontwikkeld voor de iPhone en de iPod maar als je een losse kabel aansluit kan je ook een ander merk mp-3 speler of je smartphone gebruiken om je eigen muziek te beluisteren. Ik heb mijn Samsung Galaxy S aangesloten en hebben we de hele avond naar het internetradiostation Radioio geluisterd.

Natuurlijk zijn wij (Testman en ik) ook in het bezit van een iPhone en een iPod en deze hebben we bovenin het speaker dock vastgeklikt.

Wij hebben de JBL On Stage II Micro op het lichtnet aangesloten, maar je kunt ook 4 penlight batterijen in het apparaat doen en dan heb je geen stroom meer nodig.

Nu wil je waarschijnlijk weten hoe het geluid is van de On Stage II Micro en daarover kan ik heel kort zijn: het geluid is erg goed en klinkt erg helder. En het geluidsvolume is perfect regelbaar. Verder heeft de On Stage II Micro handzame afmetingen en past daardoor makkelijk in je (hand)baggage. Toch heb ik 1 klein minpuntje: ik miste een opbergtasje waarin je het speaker dock zelf en de netvoeding kan stoppen, maar dat is misschien een dingetje van mij.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?