Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • De Rodenstock ROCCO bril is terug! De Rodenstock ROCCO bril is terug!
  • Leen Dutch Design handgemaakte sieraden Leen Dutch Design handgemaakte sieraden
  • Vitamine D bij Sunday’s Vitamine D bij Sunday’s
  • Daskalidès bonbons Daskalidès bonbons
shoppen

TAG Heuer zonnebril

De aankomende tijd gaan duizenden automobilisten op weg naar hun vakantie bestemming en vaak wordt er ’s avonds en ’s nachts gereden. En in het donker zie je vaak slechter, want nachtblindheid veroorzaakt een slecht zicht.

TAG Heuer Eyewear heeft hiervoor de Night Vision bril ontwikkeld. Met deze bril vangen de ogen meer licht op en daardoor krijg je een beter zicht voor contrast, details en reactiviteit voor scherpte, precisie en comfort, in het donker. Night Vision is er in de modellen Squadra, Wide, Panorama en Curve2S.