Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • De Rodenstock ROCCO bril is terug! De Rodenstock ROCCO bril is terug!
  • Leen Dutch Design handgemaakte sieraden Leen Dutch Design handgemaakte sieraden
  • Vitamine D bij Sunday’s Vitamine D bij Sunday’s
  • Daskalidès bonbons Daskalidès bonbons
shoppen

Nieuwe herenfiets VANMOOF

Vorig jaar mei heb ik al eens aandacht besteed aan de fietsen van VANMOOF. En er is nu een nieuw model VANMOOF fiets ontwikkeld, geen dames model, maar weer een herenfiets met allerlei nieuwe snufjes.

De VANMOOF nr. 5 heeft een geïntegreerd kettingslot, een usb poort en een ingebouwde zadelklem. Het X-plus Cylinder slothuis zit in het frame net als de ABUS ketting en deze kan gedeeltelijk worden uitgetrokken om via een paal of het voorwiel terug in de fiets te verdwijnen. Het slot kan het gewicht van 1 ton aan! De sleutel draai je om in het frame zelf en je fiets staat veilig op slot. Natuurlijk heeft ook VANMOOF nr. 5 LED verlichting op zonne-energie maar heeft ook een usb oplaadpunt voor als de zon een tijdje niet geschenen heeft en door de zadelklem ziet het ontwerp er nog strakker uit. Op deze VANMOOF zit ook weer 1 versnelling en heeft ie een bruin leder Brooks zadel, een terugtraprem en is gemaakt van roestvrije, lichtgewicht materiaal.

En ja dames, het damesmodel van VANMOOF (die gaat VAN MOOF nr. 6 heten) zit er ook aan te komen!


Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?