Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
shoppen

Knuffelbeest Sophie de Giraf

Ook al is Sophie de Giraf alweer 50 jaar geleden in Frankrijk geboren, met haar retro uitstraling is ze weer helemaal van nu. Al voor ruim 30 miljoen baby’s, waaronder die van vele (inter)nationale celebrities, is dit zachtrubberen girafje het favoriete bijtspeeltje.

sophie de giraf

De wereldberoemde Sophie is helemaal klaar om met haar (baby)vriendje of –vriendinnetje op stap te gaan, nu ze ook verkrijgbaar is in een luxe geschenkkoffertje. Met haar dunne nek en lange poten is Sophie de Giraf zeer geschikt voor kleine babyhandjes en haar zachte, uitstekende oren en poten zijn heerlijk om op te sabbelen of in te bijten. Door haar opvallende giraffenvlekjes, speciale geur en grappige piepgeluidje leren veel baby’s haar al snel herkennen en prikkelt ze hun zintuigen. In haar geboorteland Frankrijk is Sophie de Giraf een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft zijn of haar eigen Sophie. Vandaag de dag wordt Sophie nog steeds grotendeels met de hand vervaardigd volgens een met zorg bewaard fabrieksgeheim. Bovendien is ze gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is vrij van schadelijke stoffen, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.  Sinds kort is Sophie de Giraf ook verkrijgbaar in een luxe geschenkkoffertje. Deze leuke verpakking met handig spuugdoekje maakt Sophie tot het ideale kraamcadeautje. Niet alleen kan Sophie zo makkelijk mee op reis met haar kleine babyvriendje, het koffertje is ook nog eens handig om allerlei babybenodigdheden in op te ruimen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?