You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » iPhone app KLM huisjes

iPhone app KLM huisjes

geschreven door Constance

De Delfts blauwe KLM-huisjes die in de World Business Class (en vroeger in de Royal Class) worden uitgereikt, zijn echte collector’s item’s. En via de KLM-huisjes iPhone applicatie is het nu nog makkelijker om je collectie up to date te houden.

klm app

Voor iedereen met een iPhone  is er de KLM-huisjes-iPhone applicatie ontwikkeld die informatie geeft van alle huisjes die ooit geproduceerd zijn. Op een kaart kan de locatie van alle huisjes bekeken worden en van elk exemplaar wordt ook historische achtergrondinformatie gegeven. Verder kan er bijgehouden worden welke huisjes nog ontbreken in de collectie. De KLM Houses app is gratis te downloaden via de Appstore.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com