Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
ladygadgets

iPhone app KLM huisjes

De Delfts blauwe KLM-huisjes die in de World Business Class (en vroeger in de Royal Class) worden uitgereikt, zijn echte collector’s item’s. En via de KLM-huisjes iPhone applicatie is het nu nog makkelijker om je collectie up to date te houden.

klm app

Voor iedereen met een iPhone  is er de KLM-huisjes-iPhone applicatie ontwikkeld die informatie geeft van alle huisjes die ooit geproduceerd zijn. Op een kaart kan de locatie van alle huisjes bekeken worden en van elk exemplaar wordt ook historische achtergrondinformatie gegeven. Verder kan er bijgehouden worden welke huisjes nog ontbreken in de collectie. De KLM Houses app is gratis te downloaden via de Appstore.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?