Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Facebook

Vandaag, 31 mei, is het de officiële ‘Quite Facebook Day’.

facebook

De reden hiervoor is dat Facebook niet erg netjes met data en privacy van de gebruikers omgaat. Een voorbeeld hiervan is de invoering van ‘Instant Personalisation’, een dienst die ongevraagd gegevens van Facebook-gebruikers deelt met derden. Wie bijvoorbeeld de muziekdienst Pandora bezoekt, krijgt een liedjesselectie te horen op basis van de artiesten van wie men op Facebook fan is. Gevreesd wordt dat Facebook in de toekomst gegevens zal delen met adverteerder. Op het moment dat ik dit artikel schrijf (08.51 uur) zijn er al meer dan 25.725 mensen die hun Facebook account hebben opgeheven, en dat is 0,00007% van de 400 miljoen leden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?