You are here: Home » Accessoires » Facebook

Facebook

geschreven door Constance

Vandaag, 31 mei, is het de officiële ‘Quite Facebook Day’.

facebook

De reden hiervoor is dat Facebook niet erg netjes met data en privacy van de gebruikers omgaat. Een voorbeeld hiervan is de invoering van ‘Instant Personalisation’, een dienst die ongevraagd gegevens van Facebook-gebruikers deelt met derden. Wie bijvoorbeeld de muziekdienst Pandora bezoekt, krijgt een liedjesselectie te horen op basis van de artiesten van wie men op Facebook fan is. Gevreesd wordt dat Facebook in de toekomst gegevens zal delen met adverteerder. Op het moment dat ik dit artikel schrijf (08.51 uur) zijn er al meer dan 25.725 mensen die hun Facebook account hebben opgeheven, en dat is 0,00007% van de 400 miljoen leden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com