Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
ladygadgets

Samsung P580 laptop

De Samsung P580 is een stijlvol lichtgewicht notebook dat de volledige vrijheid geeft om onderweg prettig te werken. Het is één van de meest geavanceerde laptops van dit moment, voor een betaalbare prijs. De geïntegreerde Intel® Core™ i5 processor geeft de P580 de snelheid, de performance en de betrouwbaarheid, die tot nu toe alleen haalbaar was met een desktop-PC. Met deze geintegreerde eigenschappen op de P580 kun je nu ook onderweg lekker productief zijn. 

P580_01(set)Op het LED backlit LCD-display verschijnen de beelden haarscherp in beeld en verbruik je weinig energie.  Het ‘comfort-grip’ design met stylish rubber finish beschermt de Samsung P580 tegen schokken en krassen als je hem laat vallen. Via Bluetooth 2.1 met Enhanced Data Rate (EDR) transmissie kun je apparaten snel en gemakkelijk aan elkaar koppelen. Met de USB 2.0 poort kun je je mobiele telefoon opladen, zelfs als de laptop uitstaat. Op je business trip kun je de lader voor je mobiele telefoon voortaan thuis laten.

De Samsung P580 is vanaf begin juni in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 799,- exclusief BTW.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?