You are here: Home » Beauty » Test: HighTech Cosmetics, binnen 15 minuten mooi

Test: HighTech Cosmetics, binnen 15 minuten mooi

geschreven door Constance

Ik kreeg gisteren een pakketje afgeleverd van Ultra Cosmetics, met daarin een uitgebreide informatiemap en 3 testers van het geheel nieuw cosmetica/verzorgingsmerk HighTech Cosmetics.

hc instant deep wrinkle reducer

HighTech Cosmetics komt oorspronkelijk uit Zwitserland en de producten zijn zo samengesteld dat cosmetische chirurgie vervangen of uitgesteld kan worden en je hebt binnen 15 minuten resultaat! De strakke zwarte verpakking zijn ontworpen door Cristoph Radl en hij werkt ook als grafisch designer voor Alessi. Ik heb de Instant Lash Extender Mascara, Instant Volume Lip Gloss en de Instant Deep Wrinkle Reducer opgestuurd gekregen. De Instant Deep Wrinkle Reducer (tegen de diepe rimpels) zit in een speciale applicator in de vorm van een injectiespuit (zonder de naald) zodat het in de rimpels kan worden gespoten. De Instant Lash Extender Mascara is een combinatie van een mascara en een wimpergroeimiddel en de Instant Volume Lip Gloss (verkrijgbaar in 8 kleuren) is verzorgend en geeft je lippen 35% meer volume dmv. hyaluronzuur.

Verder bestaat de cosmeticalijn van HighTech Cosmetics uit de Instant Volume Lip potlood (4 kleuren), Instant Lifting crème, Instant Lip Lift (tegen de mondrimpels), Instant Eyelid Lift (lift het ooglid), Instant Puffiness & Dark Circle Reducer (vermindert de wallen & donkere kringen), Instant Lifting Concealer (camouflagestick), Instant Aqua+ Filler en Instant Lipo+ Filler.

Natuurlijk kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en heb ik, samen met mijn schoonzus, gelijk de Instant Volume Lip Gloss opgedaan en na een tintelend en koud ‘gevoel’ zagen onze lippen er inderdaad voller uit en Testman heeft dit beaamd.

Daarom ga ik de aankomende week een test doen, waarbij ik op de ene helft van mijn gezicht en mond de HighTech Cosmetics producten opbreng en aan de andere kant niet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com