You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Parrot speakers

Gadget Test: Parrot speakers

geschreven door Constance

Als grote fan van het design van Philippe Starck was ik al een tijdje op de hoogte van de Parrot speakers die deze Fransman heeft ontworpen.

kleuren zikmu

Sinds afgelopen vrijdag staan de Parrot by Starck speakers (Zikmu genaamd) bij mij in de woonkamer voor een uitgebreide test. (En ja, helaas moeten ze na 3 weken weer terug, maar ze zien er echt super mooi uit.)

Philippe Starck heeft een patent op leuke grapjes en dat is met de Zikmu ook zo want de 2 speakers worden geleverd in een verpakking van piepschuim compleet met een handvat, zodat je je speakers mee kunt nemen naar een feestje. (Ik denk niet dat iemand dat ooit gaat doen, maar het idee is erg grappig.)

zikmu

De boxen zijn draadloos en je hebt alleen maar 2 stopcontacten nodig om de speakers op aan te sluiten, daarna kan je het speciale programma downloaden of gelijk je iPod/iPhone boven op de rechterbox zetten en je kunt muziek luisteren. Nu heb ik onze gehele cd-collectie in iTunes staan en ben ik heel benieuwd hoe gemakkelijk het gaat om, dmv. WiFi, mijn muziek af te spelen vanaf mijn pc naar de speakers.

Ik ga de aankomende tijd even lekker aan de slag met de Zikmu speakers dus binnenkort volgt er meer. (Ik heb trouwens de zwarte versie maar de Zikmu zijn er ook in lichtgeel, wit en zilvergrijs.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com