You are here: Home » Beauty » Test: lange wimpers met Revitalash

Test: lange wimpers met Revitalash

geschreven door Constance

Er is een nieuw wimpergroeimiddel, uit de VS, te koop: Revitalash.

revitalash

Revitalash is momenteel Amerika’s nr. 1 wimper conditioner en zorgt voor langere, vollere en dikkere wimpers. Revitalash is gecreëerd door Michael Brinkenhoff (een Amerikaanse oogarts) die Revitalash in 1e instantie ontwikkeld heeft voor zijn vrouw die na een intensieve chemotherapie (zij had borstkanker) bijna geen wimpers meer had. Hollywoodsterren zoals Denise Richards, Vanessa Williams, Courtney Cox, Ivanka Trump en Paula Abdul gebruiken als met heel veel succes Revitalash. Je brengt Revitalash elke avond, voor het slapen gaan, op de wimperrand aan en binnen 3 tot 10 weken zijn je wimpers aanzienlijk voller, langer en dikker.

Ik krijg Revitalash opgestuurd voor een test, dus ik hou jullie op de hoogte, want elke vrouw wil toch mooie en lange wimpers?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com