You are here: Home » Accessoires » Gadget test: Bamboo Pen & Touch

Gadget test: Bamboo Pen & Touch

geschreven door Constance

Al 2 jaar gebruik ik, naar volle tevredenheid, een Wacom Bamboo tablet ipv. een muis. Ik heb de meest eenvoudige uitvoering en in de tussentijd zijn er een aantal andere Bamboo tablets bijgekomen en 1 daarvan ga ik testen.

wacom bamboo

Het gaat om de Wacom Bamboo Pen & Touch. De Bamboo Pen & Touch is een combinatie van een pentablet en multi-touch, maw. je kunt de pen gebruiken om te scrollen, te klikken en te schrijven en met de multi-touch functie kan je met 1 vinger menu’s openen, toepassingen starten en met 2 vingers beelden en foto’s draaien, bladeren, scrollen en om in- en uit te zoomen. Ook is de Bamboo geschikt voor links- en rechtshandigen en je kunt de pen opbergen in de penhouder. (Mijn pen is nl. regelmatig kwijt, dus dat is wel erg handig.) De aankomende maand staat de Wacom Bamboo Pen & Touch op mijn bureau en ben ik erg benieuwd naar alle features van dit apparaat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gUovkwIwZ_s[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com