Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan
  • Vaderdagtip; ETOS for Men Vaderdagtip; ETOS for Men
  • Vaderdag cadeautip; AVEDA Invati Men Vaderdag cadeautip; AVEDA Invati Men
  • Permanente ontharing met Remington i-Light Permanente ontharing met Remington i-Light
  • Test; Gladskin Skin Irritation gel Test; Gladskin Skin Irritation gel
  • Eco bbq briketten van kokos Eco bbq briketten van kokos
shoppen

Gillette geeft mannen scheertips

Wist je dat driekwart van de mannen niet alleen zijn gezicht scheert of trimt maar ook andere delen van zijn lichaam (hoofd, oksels, borst/buik of schaamstreek). De redenen zijn oa. dat het hygiƫnischer os mooier is. Maar niet elke man weet precies hoe je andere lichaamsdelen het beste kan scheren of trimmen.

gillette

Daarom heeft Gillette speciale bodygrooming filmpjes bedacht. Op deze instructievideo kan je precies zien hoe je je lichaam hebt beste en makkelijkste kan scheren. Er zijn filmpjes voor hoofd, borst, rug, oksels en kruis. Dit gaat op een humoristische manier maar wel krijgen de mannen (of jijzelf als jij degene bent die je man regelmatig scheert) de juiste tips en advies voor een lekker glad resultaat.

Bekijk hier de filmpjes:

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?