You are here: Home » Beauty » Gillette geeft mannen scheertips

Gillette geeft mannen scheertips

geschreven door Constance

Wist je dat driekwart van de mannen niet alleen zijn gezicht scheert of trimt maar ook andere delen van zijn lichaam (hoofd, oksels, borst/buik of schaamstreek). De redenen zijn oa. dat het hygiënischer os mooier is. Maar niet elke man weet precies hoe je andere lichaamsdelen het beste kan scheren of trimmen.

gillette

Daarom heeft Gillette speciale bodygrooming filmpjes bedacht. Op deze instructievideo kan je precies zien hoe je je lichaam hebt beste en makkelijkste kan scheren. Er zijn filmpjes voor hoofd, borst, rug, oksels en kruis. Dit gaat op een humoristische manier maar wel krijgen de mannen (of jijzelf als jij degene bent die je man regelmatig scheert) de juiste tips en advies voor een lekker glad resultaat.

Bekijk hier de filmpjes:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com