You are here: Home » Gadgets » Mail & Win: LC Sexy Graffiti set

Mail & Win: LC Sexy Graffiti set

geschreven door Constance

boudoirIk ben in contact gekomen met Femke van de online shop MySensuality.nl en dit is een winkel waarbij de nadruk ligt op stijlvolle en vrouwvriendelijke erotiek. En bij elke aankoop die je doet gaat er 1 euro naar het goede doel Mama Cash!

Een ander initiatief is de Boudoir Party (en dit vind ik zelf helemaal geweldig). Bij de Boudoir Party wordt er door een fotografe een prachtige fotoshoot gemaakt waarbij de nadruk ligt op jouw sensualiteit en uitstraling. Na afloop krijg je de mooiste foto mee naar huis. Daarna krijg je een presentatie over het assortiment van MySensuality.nl. De Boudoir Party is een gezellig feestje samen met je vriendinnen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Mail & Win: Ik mag 2x een LC Sexy Graffiti set weggegeven (in de smaken Sexy Strawberry en Luscious Grape, t.w.v. € 39,90 per set.) Je kunt hiermee je partner met graffiti versieren, maar het is ook een eetbare massageolie. Wil je een van deze sets winnen? Mail dan, voor 30 april as, naar shoppen.blogo.nl@gmail.com (incl. naam & adresgegevens) en geef je antwoord op de vraag  ‘ Hoe maak jij gebruik van jouw sensualiteit in het dagelijks leven?’ En dan kiest Femke van MySensuality.nl de 2 leukste inzendingen uit.

Spelregels  Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com